Un desert simplu și rapid pentru sărbători.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Biscuiții se înfig cu bețișoare de cocteil.
Ciocolata neagră și cea albă se topesc în vase separate, se adaugă 2 linguri de untură de cocos topită la cea neagră și 1 lingură untură de cocos la cea albă.
Ciocolata albă se împarte în două părți, se colorează în roșu și verde, se toarnă în cornete de hârtie.
Biscuiții se glasează cu ciocolată neagră, se pun la rece pentru 30 de minute, după care se desenează cu ciocolata verde și roșie.
Se presară cu drajeuri de decor.
Ingrediente
Indicații
Biscuiții se înfig cu bețișoare de cocteil.
Ciocolata neagră și cea albă se topesc în vase separate, se adaugă 2 linguri de untură de cocos topită la cea neagră și 1 lingură untură de cocos la cea albă.
Ciocolata albă se împarte în două părți, se colorează în roșu și verde, se toarnă în cornete de hârtie.
Biscuiții se glasează cu ciocolată neagră, se pun la rece pentru 30 de minute, după care se desenează cu ciocolata verde și roșie.
Se presară cu drajeuri de decor.