Biscuiti lejeri

AutorAlina_gateste
DificultateÎncepător

Acesti biscuiti lejeri, sunt o combinatie de fulgi de ovaz si de cocos, pentru a da o textura mai lejera produsului.
Migdalele sau ciocolata, pusa deasupra dau un gust mai bun produsului. Nu contine zahar sau alt indulcitor.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 450 gr banana
 200 gr fulgi ovaz
 200 gr fulgi cocos
 25 gr merisoare
 25 gr migdale/ciocolata

Mod de preparare:

1

Bananele decojite, le dam prin blender, apoi adaugam fulgii de ovaz care au fost maruntiti la robot, pentru a putea sa fie absorbiti mai bine de banane. Punem si fulgii de cocos, impreuna cu merisoarele.

2

Amestecam toata compozitia si o lasam 10 minute ca fulgii sa absoarba din umiditatea bananelor.
Tocam migdalele sau ciocolata si o pregatim pentru ornat.

3

Daca nu avem o forma rotunda, putem folosi un borcan pentru a da forma biscuitilor.

4

Ii dam la cuptorul preincalzit la 180˚C, timp de 20 minute, sau pana se rumenesc, in functie de cuptor.

Ingrediente

 450 gr banana
 200 gr fulgi ovaz
 200 gr fulgi cocos
 25 gr merisoare
 25 gr migdale/ciocolata

Indicații

1

Bananele decojite, le dam prin blender, apoi adaugam fulgii de ovaz care au fost maruntiti la robot, pentru a putea sa fie absorbiti mai bine de banane. Punem si fulgii de cocos, impreuna cu merisoarele.

2

Amestecam toata compozitia si o lasam 10 minute ca fulgii sa absoarba din umiditatea bananelor.
Tocam migdalele sau ciocolata si o pregatim pentru ornat.

3

Daca nu avem o forma rotunda, putem folosi un borcan pentru a da forma biscuitilor.

4

Ii dam la cuptorul preincalzit la 180˚C, timp de 20 minute, sau pana se rumenesc, in functie de cuptor.

Biscuiti lejeri