Acesti biscuiti super fragezi umpluti cu gem, sunt extrem de usor de facut si foarte rapizi , perfecti pentru zilele in care ai chef de ceva rapid si gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune untul intr-un bol si incepe sa il mixezi cateva minute pana se dubleaza in volum.
Peste untul mixat,vei adauga zaharul pudra si il vei incorpora bine cu ajutorul mixerului,
Dupa ce ai incorporat zaharul pudra, poti pune galbenusul si esentele, mixeaza toata compozitia pana este bine inchegata.
Ultimul pas este sa incorporezi faina , gradual in 3 transe. Prima transa o poti incorpora cu mixerul, iar urmatorele 2 neaparat cu spatula.
Cu ajutorul unei lingurite portioneaza mici bilute , tavaleste bilutele in zahar si pune-le pe o tava cu hartie de copt.
Cu ajutorul unui instrument rotunjit ,creaza mici gaurele in mijlocul bilutelor.
Umple gaurelele cu gem.
Dupa ce ai umplut bilutele, poti da tava la cuptor timp de 15 minute la 200 grade c .
Serveste cu zahar pudra deasupra.
Ingrediente
Indicații
Pune untul intr-un bol si incepe sa il mixezi cateva minute pana se dubleaza in volum.
Peste untul mixat,vei adauga zaharul pudra si il vei incorpora bine cu ajutorul mixerului,
Dupa ce ai incorporat zaharul pudra, poti pune galbenusul si esentele, mixeaza toata compozitia pana este bine inchegata.
Ultimul pas este sa incorporezi faina , gradual in 3 transe. Prima transa o poti incorpora cu mixerul, iar urmatorele 2 neaparat cu spatula.
Cu ajutorul unei lingurite portioneaza mici bilute , tavaleste bilutele in zahar si pune-le pe o tava cu hartie de copt.
Cu ajutorul unui instrument rotunjit ,creaza mici gaurele in mijlocul bilutelor.
Umple gaurelele cu gem.
Dupa ce ai umplut bilutele, poti da tava la cuptor timp de 15 minute la 200 grade c .
Serveste cu zahar pudra deasupra.