O varianta de post a clasicilor biscuiti cu unt.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixeaza margarina pana devine aerata.
Se adauga zaharul si se bate aproximativ 5-6 min, pana devine "pufos" amestecul.
Se adauga esenta si se incorporeaza faina.
Se lasa minimum o ora la frigider / 20min la congelator. Trebuie racit destul de bine pentru a nu se lipi de facalet prea mult.
Se preincalzeste cuptorul la 165 grade C. Se intinde aluatul si se decupeaza aluatul cu forme speciale. Se baga la cuptor timp de 16-19 minute, in functie de grosimea lor.
Ingrediente
Indicații
Se mixeaza margarina pana devine aerata.
Se adauga zaharul si se bate aproximativ 5-6 min, pana devine "pufos" amestecul.
Se adauga esenta si se incorporeaza faina.
Se lasa minimum o ora la frigider / 20min la congelator. Trebuie racit destul de bine pentru a nu se lipi de facalet prea mult.
Se preincalzeste cuptorul la 165 grade C. Se intinde aluatul si se decupeaza aluatul cu forme speciale. Se baga la cuptor timp de 16-19 minute, in functie de grosimea lor.