Biscuiti vegani

Autorsmareats
DificultateÎncepător

O varianta de post a clasicilor biscuiti cu unt.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire1 oră 10 minuteTimp de preparare17 minuteTimp total1 oră 27 minute

Ingrediente:

 450 gr Margarina pentru prajituri la temperatura camerei
 1 mg zahar granulat
 1 tsp esenta de vanilie
 4 - 5 căni făină

Mod de preparare:

1

Se mixeaza margarina pana devine aerata.

2

Se adauga zaharul si se bate aproximativ 5-6 min, pana devine "pufos" amestecul.

3

Se adauga esenta si se incorporeaza faina.

4

Se lasa minimum o ora la frigider / 20min la congelator. Trebuie racit destul de bine pentru a nu se lipi de facalet prea mult.

5

Se preincalzeste cuptorul la 165 grade C. Se intinde aluatul si se decupeaza aluatul cu forme speciale. Se baga la cuptor timp de 16-19 minute, in functie de grosimea lor.

Ingrediente

 450 gr Margarina pentru prajituri la temperatura camerei
 1 mg zahar granulat
 1 tsp esenta de vanilie
 4 - 5 căni făină

Indicații

1

Se mixeaza margarina pana devine aerata.

2

Se adauga zaharul si se bate aproximativ 5-6 min, pana devine "pufos" amestecul.

3

Se adauga esenta si se incorporeaza faina.

4

Se lasa minimum o ora la frigider / 20min la congelator. Trebuie racit destul de bine pentru a nu se lipi de facalet prea mult.

5

Se preincalzeste cuptorul la 165 grade C. Se intinde aluatul si se decupeaza aluatul cu forme speciale. Se baga la cuptor timp de 16-19 minute, in functie de grosimea lor.

Note

Biscuiti vegani