Biscuiti vegani

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Probabil biscuiții sunt nelipsiți în casa noastră, întrucât îi putem folosi la micul dejun sau când avem pofta de o gustare. Biscuiții din comerț pot fi atrăgători și delicioși, însă ascund în spatele lor multe lucruri nesănătoase. Din dorința de a mânca sănătos, s-a născut aceasta rețetă de biscuiți vegani, fără multe calorii , care ne pot oferi energia de care avem. PS: Sunt și ușori de făcut !

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 100 gr faina de orez
 50 gr faina de migdale
 50 gr faina de hrisca
 1 banana
 200 ml lapte vegetal (eu am folosit lapte de soia)
 5 gr praf de copt
 50 gr stafide
 50 gr fulgi de ovaz
 sirop de agave

Mod de preparare:

1

Stafidele se pun la hidratat in apa calduta pentru aproximativ 10 minute.

2

Faina de orez, faina de hrisca, faina de migdale si praful de copt se pun intr-un bol si se amesteca bine.

3

Adaugam si fulgii de ovaz si omogenizam ingredientele.

4

Banana se piseaza si se face piure. Peste banana adaugam laptele vegetal si omogenizam bine.

5

Laptele si piureul de banana se adauga peste ingredientele uscate si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Se adaua si stafidele hidratate si se amesteca.

6

Adaugam si siropul de agave. Compozitia este pregatita!

7

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt formam biscuitii (eu am folosit o lingura de inghetata). Biscuitii se baga la cuptorul preincalzit la 180-190˚C pentru aproximativ 45 minute.

8

Biscuitii sunt numai buni de mancat! Poti fi serviti si alaturi de o bautura calda! Pofta buna!

Ingrediente

 100 gr faina de orez
 50 gr faina de migdale
 50 gr faina de hrisca
 1 banana
 200 ml lapte vegetal (eu am folosit lapte de soia)
 5 gr praf de copt
 50 gr stafide
 50 gr fulgi de ovaz
 sirop de agave

Indicații

1

Stafidele se pun la hidratat in apa calduta pentru aproximativ 10 minute.

2

Faina de orez, faina de hrisca, faina de migdale si praful de copt se pun intr-un bol si se amesteca bine.

3

Adaugam si fulgii de ovaz si omogenizam ingredientele.

4

Banana se piseaza si se face piure. Peste banana adaugam laptele vegetal si omogenizam bine.

5

Laptele si piureul de banana se adauga peste ingredientele uscate si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Se adaua si stafidele hidratate si se amesteca.

6

Adaugam si siropul de agave. Compozitia este pregatita!

7

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt formam biscuitii (eu am folosit o lingura de inghetata). Biscuitii se baga la cuptorul preincalzit la 180-190˚C pentru aproximativ 45 minute.

8

Biscuitii sunt numai buni de mancat! Poti fi serviti si alaturi de o bautura calda! Pofta buna!

Biscuiti vegani