O reteta usoara si gustoasa care ne va face sa nu mai dam banii pe blaturile de tort din comert.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim tava, o ungem cu unt si apoi o tapetam cu hartie. Incingem cuptorul la 180 de grade.
Separam albusurile de galbenus. Batem albusurile spuma cu un praf cu sare. Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare, care nu curge la ridicare castronului.
Adaugam galbenusurile apoi si apa si amestecam usor. Adaugam faina si amestecam usor, cu o spatula, pana se incorporeaza perfect.
Adaugam compozitia in forma tapetata cu hartie de copt si o punem la cuptor pentru 30-40 de minute, pana trece testul scobitorii. Este esential ca in primele 15 minute sa nu deschidem usa cuptorului ca sa nu oprim blatul din crescut.
La final il scoatem din forma si il lasam la racit, apoi il taiem si il umple cu cremele dorite.
Pofta buna! 🙂
Ingrediente
Indicații
Pregatim tava, o ungem cu unt si apoi o tapetam cu hartie. Incingem cuptorul la 180 de grade.
Separam albusurile de galbenus. Batem albusurile spuma cu un praf cu sare. Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare, care nu curge la ridicare castronului.
Adaugam galbenusurile apoi si apa si amestecam usor. Adaugam faina si amestecam usor, cu o spatula, pana se incorporeaza perfect.
Adaugam compozitia in forma tapetata cu hartie de copt si o punem la cuptor pentru 30-40 de minute, pana trece testul scobitorii. Este esential ca in primele 15 minute sa nu deschidem usa cuptorului ca sa nu oprim blatul din crescut.
La final il scoatem din forma si il lasam la racit, apoi il taiem si il umple cu cremele dorite.
Pofta buna! 🙂