În Statele Unite, cofetăriile oferă adesea blondine, prăjituri cu un gust între fursecuri și negrese. O descoperire gustoasă pe care Guillemette ne propune să o încercăm și noi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 180˚C. Într-un castron mare amestecați untul cu zahărul brun până când textura devine cremoasă. Încorporați ouăle unul după altul, bătând bine, apoi făina și drojdia. Adăugați la urmă fulgii de ciocolată și nucile și mai amestecați o dată.
Turnați aluatul într-o formă pătrată cu latura de 20 cm și băgați la cuptor 20 de minute. Când s-a copt, lăsați prăjitura să se răcească de tot înainte de a scoate din formă și de a o tăia în pătrate.
La fel ca fursecurile, puteți îmbunătăți blondinele cu alune, nuci, migdale ...
Pentru un finisaj frumos, desenați cercuri cu ciocolată topită pe blondina rece, înainte de a o tăia în pătrate.
Ingrediente
Indicații
Încălziți cuptorul la 180˚C. Într-un castron mare amestecați untul cu zahărul brun până când textura devine cremoasă. Încorporați ouăle unul după altul, bătând bine, apoi făina și drojdia. Adăugați la urmă fulgii de ciocolată și nucile și mai amestecați o dată.
Turnați aluatul într-o formă pătrată cu latura de 20 cm și băgați la cuptor 20 de minute. Când s-a copt, lăsați prăjitura să se răcească de tot înainte de a scoate din formă și de a o tăia în pătrate.
La fel ca fursecurile, puteți îmbunătăți blondinele cu alune, nuci, migdale ...
Pentru un finisaj frumos, desenați cercuri cu ciocolată topită pe blondina rece, înainte de a o tăia în pătrate.