Boiled egg bhurji

AutorKozman Beatrix
DificultateÎncepător

Boileg egg Bhurji este un preparat indian foarte gustos si rapid de preparat.
Reteta este pentru o singura portie.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 un cubulet de unt
 1 Ceapa uscata micuta
 1 Ardei micut
 1 Ceapa verde mica
 1 ou fiert mare
 1 tsp Pasta de ardei iute
 1 tsp Pasta de rosii
 ½ tsp curcuma
 ½ tsp curry
 sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

1

Se taie ardeiul , ceapa uscata si verde fasii micute. Se incalzeste tigaia si se adauga untul.

2

Dupa ce se topeste untul se adauga legumele.

3

Dupa ce s-au calit legumele se adauga condimentele , pasta de rosii si ardei.

4

Se curata oul , se separa albusul de galbenus si se taie cubulete amandoua.

5

Dupa cateva minute se adauga albusul taiat cubulete.

6

Dupa 1-2 minute se adauga si galbenusul taiat cubulete.

7

De orneaza cu putin patrunjel .

8

Preparatul este gata de servit. Pofta buna !

Ingrediente

 un cubulet de unt
 1 Ceapa uscata micuta
 1 Ardei micut
 1 Ceapa verde mica
 1 ou fiert mare
 1 tsp Pasta de ardei iute
 1 tsp Pasta de rosii
 ½ tsp curcuma
 ½ tsp curry
 sare si piper dupa gust

Indicații

1

Se taie ardeiul , ceapa uscata si verde fasii micute. Se incalzeste tigaia si se adauga untul.

2

Dupa ce se topeste untul se adauga legumele.

3

Dupa ce s-au calit legumele se adauga condimentele , pasta de rosii si ardei.

4

Se curata oul , se separa albusul de galbenus si se taie cubulete amandoua.

5

Dupa cateva minute se adauga albusul taiat cubulete.

6

Dupa 1-2 minute se adauga si galbenusul taiat cubulete.

7

De orneaza cu putin patrunjel .

8

Preparatul este gata de servit. Pofta buna !

Note

Boiled egg bhurji