Aceste delicioase bomboane cu cocos și căpșuni sunt foarte simplu și rapid de făcut și sunt desertul perfect atunci când te grăbești. Perfecte pentru sezonul cald pentru că nu implică deloc aragazul în ecuație, sunt super delicioase și gustoase. Dacă nu aveți sau nu vă plac căpșunile puteți să le înlocuiți și cu alte fructe după preferințe, eu le fac așa pentru că iubesc căpșunile. Fără alte discuții, hai să revenim la aceste bomboane cu cocos și căpșuni, așadar...
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol amestecați mascarponele cu o furculiță pentru 1-2 minute. Adăugați zahărul, esența de vanilie și nuca de cocos apoi omogenizați totul bine.
Tăiați căpșunile cubulețe apoi încorporați-le în compoziția din bol. Luați cu mâna puțin din aluatul obtinut și dați-i forma unei bile. Puteți trece aceste bomboane prin fulgi de ciocolată sau prin nucă de cocos pentru un aspect frumos.
Dați-le la frigider pentru aproximativ o ora pentru că sunt mai bune reci...dar dacă vă grăbiți puteți să le devorați și pe loc fără discuții. Sunt bune bune!
Ingrediente
Indicații
Într-un bol amestecați mascarponele cu o furculiță pentru 1-2 minute. Adăugați zahărul, esența de vanilie și nuca de cocos apoi omogenizați totul bine.
Tăiați căpșunile cubulețe apoi încorporați-le în compoziția din bol. Luați cu mâna puțin din aluatul obtinut și dați-i forma unei bile. Puteți trece aceste bomboane prin fulgi de ciocolată sau prin nucă de cocos pentru un aspect frumos.
Dați-le la frigider pentru aproximativ o ora pentru că sunt mai bune reci...dar dacă vă grăbiți puteți să le devorați și pe loc fără discuții. Sunt bune bune!