Aceasta este o reteta sanatoasa de desert, fara zahar adaugat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Scoatem samburii din curmale si punem in locul lor 3-4 migdale in functie de capacitate. Eu am avut curmale mai mari (vrac).
Topim uleiul de cocos la bain-marie si adaugam peste acesta pudra de roscove. Se poate utiliza si cacao, dar va fi mai amara.
Se invelesc curmalele in uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove si se baga la congelator. Dupa 3-4 minute le scoatem si le scufundam din nou in uleiul de cocos si presaram peste ele nuca de cocos. Se lasa la congelator inca 5 minute si se pot savura. Le puteti pastra in congelator intr-o mica caserola. (Uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove poate fi inlocuit de ciocolata neagra).
Ingrediente
Indicații
Scoatem samburii din curmale si punem in locul lor 3-4 migdale in functie de capacitate. Eu am avut curmale mai mari (vrac).
Topim uleiul de cocos la bain-marie si adaugam peste acesta pudra de roscove. Se poate utiliza si cacao, dar va fi mai amara.
Se invelesc curmalele in uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove si se baga la congelator. Dupa 3-4 minute le scoatem si le scufundam din nou in uleiul de cocos si presaram peste ele nuca de cocos. Se lasa la congelator inca 5 minute si se pot savura. Le puteti pastra in congelator intr-o mica caserola. (Uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove poate fi inlocuit de ciocolata neagra).