fbpx

Bomboane din curmale

AutorEatWithME
DificultateÎncepător

Aceasta este o reteta sanatoasa de desert, fara zahar adaugat.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 3 curmale (mari)
 3 ulei de cocos
 2 pudra de roscove (carob)
 2 nuca de cocos (fulgi)
 9 migdale

Mod de preparare:

1

Scoatem samburii din curmale si punem in locul lor 3-4 migdale in functie de capacitate. Eu am avut curmale mai mari (vrac).

2

Topim uleiul de cocos la bain-marie si adaugam peste acesta pudra de roscove. Se poate utiliza si cacao, dar va fi mai amara.

3

Se invelesc curmalele in uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove si se baga la congelator. Dupa 3-4 minute le scoatem si le scufundam din nou in uleiul de cocos si presaram peste ele nuca de cocos. Se lasa la congelator inca 5 minute si se pot savura. Le puteti pastra in congelator intr-o mica caserola. (Uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove poate fi inlocuit de ciocolata neagra).

Ingrediente

 3 curmale (mari)
 3 ulei de cocos
 2 pudra de roscove (carob)
 2 nuca de cocos (fulgi)
 9 migdale

Direcții

1

Scoatem samburii din curmale si punem in locul lor 3-4 migdale in functie de capacitate. Eu am avut curmale mai mari (vrac).

2

Topim uleiul de cocos la bain-marie si adaugam peste acesta pudra de roscove. Se poate utiliza si cacao, dar va fi mai amara.

3

Se invelesc curmalele in uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove si se baga la congelator. Dupa 3-4 minute le scoatem si le scufundam din nou in uleiul de cocos si presaram peste ele nuca de cocos. Se lasa la congelator inca 5 minute si se pot savura. Le puteti pastra in congelator intr-o mica caserola. (Uleiul de cocos amestecat cu pudra de roscove poate fi inlocuit de ciocolata neagra).

Bomboane din curmale