Bomboane Raffaello

AutorMaria
DificultateÎncepător

Raffaello sunt printre cele mai apreciate bomboane. Combinația dintre nuca de cocos și migdala crocanta din interior este irezistibilă. Va propun o rețetă de bomboane Raffaello care sigur va fi pe placul vostru.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 50 Migdale decojite
 200 gr Lapte praf
 60 ml Apa
 100 gr Unt
 200 gr Fulgi de cocos
 70 gr Zahăr pudră

Mod de preparare:

1

Migdalele se așează într-un castron cu ăla calda și se lasă la înmuiat câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coaja.

2

Într-o oală se pun la fiert apa și zahărul și se lasă la fiert până când se îngroașă compoziția. La final se adaugă untul.

3

După ce untul s-a topit, se adaugă 100 g fulgi de cocos și laptele praf și se amestecă până când compoziția devine omogenă.

4

Se ia cate o linguriță din compoziție, se așează în mijloc o migdala și se formează biluțe. Se tăvălesc prin fulgi de cocos și se lasă la răcit minim o oră.

Ingrediente

 50 Migdale decojite
 200 gr Lapte praf
 60 ml Apa
 100 gr Unt
 200 gr Fulgi de cocos
 70 gr Zahăr pudră

Indicații

1

Migdalele se așează într-un castron cu ăla calda și se lasă la înmuiat câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coaja.

2

Într-o oală se pun la fiert apa și zahărul și se lasă la fiert până când se îngroașă compoziția. La final se adaugă untul.

3

După ce untul s-a topit, se adaugă 100 g fulgi de cocos și laptele praf și se amestecă până când compoziția devine omogenă.

4

Se ia cate o linguriță din compoziție, se așează în mijloc o migdala și se formează biluțe. Se tăvălesc prin fulgi de cocos și se lasă la răcit minim o oră.

Bomboane Raffaello