O rețetă extrem de ușor de preparat, ieftina și delicioasa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Această rețetă nu necesita coacere și nici multa pregătire, trebuie doar sa urmați instrucțiunile și nu aveți cum să dați greș.
Așadar, se lasă untul la temperatura camerei și se freacă cu zaharul.
Se adaugă apoi în ploaie laptele, amestecând continuu cu o spatula iar când începe să se îngroașe cu mana. Daca aveți aparat de bucătărie, cu atât mai bine și mai simplu.
La jumătatea cantității de lapte praf, se adaugă și esența, pentru a inmuia puțin amestecul și se continuă cu laptele praf.
Ultimul ingredient este nuca de cocos, unde se pune jumătate din cantitatea,aproximativ 70g. Consistenta amestecului este ca de coca, puțin nisipos, se simte la atingere. Mare grija sa nu rămână cocoloașe de lapte, zahar sau chiar și unt.
Se pune la frigider pentru aproximativ o jumătate de oră, timp in care untul este absorbit de nuca de cocos și de lapte.
După ce s-a așezat bine, consistenta diferă, fiind mai tare și mai ușor de manevrat.
Cu o linguriță, se ia din amestec și se formează în mână bomboana,pentru a fi cam de aceeași mărime toate.
Se adaugă alunele, una sau doua, după mărime sau preferințe și se tăvălesc prin nuca de cocos rămasă.
Vor ieși aproximativ 40-50 de bomboane, numai bune de savurat.
Să aveți poftă!
Ingrediente
Indicații
Această rețetă nu necesita coacere și nici multa pregătire, trebuie doar sa urmați instrucțiunile și nu aveți cum să dați greș.
Așadar, se lasă untul la temperatura camerei și se freacă cu zaharul.
Se adaugă apoi în ploaie laptele, amestecând continuu cu o spatula iar când începe să se îngroașe cu mana. Daca aveți aparat de bucătărie, cu atât mai bine și mai simplu.
La jumătatea cantității de lapte praf, se adaugă și esența, pentru a inmuia puțin amestecul și se continuă cu laptele praf.
Ultimul ingredient este nuca de cocos, unde se pune jumătate din cantitatea,aproximativ 70g. Consistenta amestecului este ca de coca, puțin nisipos, se simte la atingere. Mare grija sa nu rămână cocoloașe de lapte, zahar sau chiar și unt.
Se pune la frigider pentru aproximativ o jumătate de oră, timp in care untul este absorbit de nuca de cocos și de lapte.
După ce s-a așezat bine, consistenta diferă, fiind mai tare și mai ușor de manevrat.
Cu o linguriță, se ia din amestec și se formează în mână bomboana,pentru a fi cam de aceeași mărime toate.
Se adaugă alunele, una sau doua, după mărime sau preferințe și se tăvălesc prin nuca de cocos rămasă.
Vor ieși aproximativ 40-50 de bomboane, numai bune de savurat.
Să aveți poftă!