Chiar si cei ce nu sunt prieteni cu sfecla rosie vor adora aceasta ciorba. Va spun din proprie experienta
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem legumele cuburi. Punem la calit toate legumele in afara de sfecla si cartofi.
Dupa 5-7 min adaugam apa peste legume. Optional adaugam si un cub de vegeta si pasta de ardei.
Dupa ce legumele sunt aproape fierte adaugam cartofii si sfecla si lasam sa fiarbă in continuare.
La sfarsit adaugam o lingura de bors magic(sau 2, in fuctie de gustul fiecaruia)si patrunjel proaspat. Se poate servi alaturi de smantana si ardei iute.
Ingrediente
Indicații
Taiem legumele cuburi. Punem la calit toate legumele in afara de sfecla si cartofi.
Dupa 5-7 min adaugam apa peste legume. Optional adaugam si un cub de vegeta si pasta de ardei.
Dupa ce legumele sunt aproape fierte adaugam cartofii si sfecla si lasam sa fiarbă in continuare.
La sfarsit adaugam o lingura de bors magic(sau 2, in fuctie de gustul fiecaruia)si patrunjel proaspat. Se poate servi alaturi de smantana si ardei iute.