Bors de sfecla rosie

AutorTrixiFood
DificultateÎncepător

Chiar si cei ce nu sunt prieteni cu sfecla rosie vor adora aceasta ciorba. Va spun din proprie experienta

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp total2 ore

Ingrediente:

 1 ceapa
 1 ardei kapia
 1 cartof
 1 morcov
 ½ gulie
  telina
 1 tsp pasta de ardei
 1 tbsp bors magic
 5 l apa

Mod de preparare:

1

Taiem legumele cuburi. Punem la calit toate legumele in afara de sfecla si cartofi.

2

Dupa 5-7 min adaugam apa peste legume. Optional adaugam si un cub de vegeta si pasta de ardei.

3

Dupa ce legumele sunt aproape fierte adaugam cartofii si sfecla si lasam sa fiarbă in continuare.

4

La sfarsit adaugam o lingura de bors magic(sau 2, in fuctie de gustul fiecaruia)si patrunjel proaspat. Se poate servi alaturi de smantana si ardei iute.

Ingrediente

 1 ceapa
 1 ardei kapia
 1 cartof
 1 morcov
 ½ gulie
  telina
 1 tsp pasta de ardei
 1 tbsp bors magic
 5 l apa

Indicații

1

Taiem legumele cuburi. Punem la calit toate legumele in afara de sfecla si cartofi.

2

Dupa 5-7 min adaugam apa peste legume. Optional adaugam si un cub de vegeta si pasta de ardei.

3

Dupa ce legumele sunt aproape fierte adaugam cartofii si sfecla si lasam sa fiarbă in continuare.

4

La sfarsit adaugam o lingura de bors magic(sau 2, in fuctie de gustul fiecaruia)si patrunjel proaspat. Se poate servi alaturi de smantana si ardei iute.

Bors de sfecla rosie