Un desert dulce-acrișor, ideal pentru iubitorii de cocos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm laptele cu cocosul și le omogenizăm bine.
Le punem într-o tavă pătrată în care am pus folie de plastic și uniformizăm prin aplatizare până opținem o suprafață netedă.
Punem la fiert zmeura, zahărul, amidonul și amestecăm mereu până se îngroașă. Lăsăm la răcit, după care întindem peste cocos și uniformizăm din nou.
Lăsăm la rece peste noapte sau pentru 1-2h, după care tăiem batoane egale.
Topim ciocolata pe bain marie și le glazurăm, cel mai ușor este să ne folosim de un grătar, ca să se scurgă excesul de ciocolată.
Le lăsăm la rece până se întărește ciocolata, după care le putem servi.
Ingrediente
Indicații
Amestecăm laptele cu cocosul și le omogenizăm bine.
Le punem într-o tavă pătrată în care am pus folie de plastic și uniformizăm prin aplatizare până opținem o suprafață netedă.
Punem la fiert zmeura, zahărul, amidonul și amestecăm mereu până se îngroașă. Lăsăm la răcit, după care întindem peste cocos și uniformizăm din nou.
Lăsăm la rece peste noapte sau pentru 1-2h, după care tăiem batoane egale.
Topim ciocolata pe bain marie și le glazurăm, cel mai ușor este să ne folosim de un grătar, ca să se scurgă excesul de ciocolată.
Le lăsăm la rece până se întărește ciocolata, după care le putem servi.