Bounty cu zmeură

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Un desert dulce-acrișor, ideal pentru iubitorii de cocos.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 397 gr lapte condensat (o conservă)
 200 gr nucă de cocos
 500 gr zmeură
 5 tbsp zahăr
 5 tbsp amidon
 300 gr ciocolată neagră

Mod de preparare:

1

Amestecăm laptele cu cocosul și le omogenizăm bine.

2

Le punem într-o tavă pătrată în care am pus folie de plastic și uniformizăm prin aplatizare până opținem o suprafață netedă.

3

Punem la fiert zmeura, zahărul, amidonul și amestecăm mereu până se îngroașă. Lăsăm la răcit, după care întindem peste cocos și uniformizăm din nou.

4

Lăsăm la rece peste noapte sau pentru 1-2h, după care tăiem batoane egale.

5

Topim ciocolata pe bain marie și le glazurăm, cel mai ușor este să ne folosim de un grătar, ca să se scurgă excesul de ciocolată.
Le lăsăm la rece până se întărește ciocolata, după care le putem servi.

Ingrediente

 397 gr lapte condensat (o conservă)
 200 gr nucă de cocos
 500 gr zmeură
 5 tbsp zahăr
 5 tbsp amidon
 300 gr ciocolată neagră

Indicații

1

Amestecăm laptele cu cocosul și le omogenizăm bine.

2

Le punem într-o tavă pătrată în care am pus folie de plastic și uniformizăm prin aplatizare până opținem o suprafață netedă.

3

Punem la fiert zmeura, zahărul, amidonul și amestecăm mereu până se îngroașă. Lăsăm la răcit, după care întindem peste cocos și uniformizăm din nou.

4

Lăsăm la rece peste noapte sau pentru 1-2h, după care tăiem batoane egale.

5

Topim ciocolata pe bain marie și le glazurăm, cel mai ușor este să ne folosim de un grătar, ca să se scurgă excesul de ciocolată.
Le lăsăm la rece până se întărește ciocolata, după care le putem servi.

Bounty cu zmeură