BRIOȘE CU DOVLEAC

Autoralessandra_pirlea
DificultateÎncepător

Așa cum v-am spus, iubesc tot ce este legat de toamnă. Sunt o gurmandă și îmi place sa gătesc foarte mult. Recunosc, aceste brioșe le-am făcut după ochi, nu prea am cântărit ingredientele 😅🤪

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 150-200g dovleac ras
 3 ouă mari
 100g unt
 5 linguri de eritrit
 5 linguri de făină de ovăz
 1 lingură de scorțișoară
 un praf de sare

Mod de preparare:

1

Separăm ouăle. Amestecăm gălbenușurile cu sarea, apoi adăugăm untul topit, după care adăugăm dovleacul ras și scorțișoara.

2

Albușul se bate spumă tare cu îndulcitorul.

3

Punem laolaltă ambele compoziții, adăugăm făina, apoi turnăm totul in forme de brioșe.

4

Așezăm tava in cuptor la 180 de grade timp de 30-35 de minute.

Poftă bună!🧡🎃

Ingrediente

 150-200g dovleac ras
 3 ouă mari
 100g unt
 5 linguri de eritrit
 5 linguri de făină de ovăz
 1 lingură de scorțișoară
 un praf de sare

Indicații

1

Separăm ouăle. Amestecăm gălbenușurile cu sarea, apoi adăugăm untul topit, după care adăugăm dovleacul ras și scorțișoara.

2

Albușul se bate spumă tare cu îndulcitorul.

3

Punem laolaltă ambele compoziții, adăugăm făina, apoi turnăm totul in forme de brioșe.

4

Așezăm tava in cuptor la 180 de grade timp de 30-35 de minute.

Poftă bună!🧡🎃

BRIOȘE CU DOVLEAC