fbpx

BRIOȘĂ CU CAROB ȘI BANANĂ

Autorroxenneskitchen
DificultateÎncepător

Am gătit ceva delicios pentru micuța mea .
Niște brioșe delicioase ce au fost pe placul ei.
Sper să vă placă și vouă !

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 1 banană potrivită - coaptă
 1 ou
 11 linguri(ă) lapte
 3 linguri(ă) carob
 7 linguri(ă) făină
 1 linguri(ă) ulei de masline
 2 linguri(ă) sirop de arțar
 ½ linguri(ă) praf de copt
 ½ linguriță(e) vanilie

Mod de preparare:

1

Într-un bol potrivit, amestecați cu un tel uleiul cu oul, laptele și siropul de arțar.

2

În alt bol amestecăm făina, carobul și praful de copt. Peste acestea vom turna amestecul de lapte și mixăm până la omogenizare.

3

În 6 forme de silicon adăugăm câte 2 linguri de compoziție, peste punem banana (pe care o pasăm cu furculița) și turnăm restul de compoziție în mod egal.
Intorducem în cuptorul încins aprox. 20-25 min. la 180 grade.

Ingrediente

 1 banană potrivită - coaptă
 1 ou
 11 linguri(ă) lapte
 3 linguri(ă) carob
 7 linguri(ă) făină
 1 linguri(ă) ulei de masline
 2 linguri(ă) sirop de arțar
 ½ linguri(ă) praf de copt
 ½ linguriță(e) vanilie

Direcții

1

Într-un bol potrivit, amestecați cu un tel uleiul cu oul, laptele și siropul de arțar.

2

În alt bol amestecăm făina, carobul și praful de copt. Peste acestea vom turna amestecul de lapte și mixăm până la omogenizare.

3

În 6 forme de silicon adăugăm câte 2 linguri de compoziție, peste punem banana (pe care o pasăm cu furculița) și turnăm restul de compoziție în mod egal.
Intorducem în cuptorul încins aprox. 20-25 min. la 180 grade.

BRIOȘĂ CU CAROB ȘI BANANĂ