Briosa pandispan.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Avem pregatite toate cele necesare.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam peste galbenusuri uleiul amestecam bine si lasam deoparte.
Batem albusurile cu zaharul spuma pana devine o bezea.
Adaugam galbenusurile peste albusuri. Turnam in ploaie faina amestecand de sus in jos cu o spatula. Impartim compozitia in 2 parti egale. Intr-una punem lingura de cacao. Taiem rondele curmalele si le incorporam in aluat. Punem totul intr-o forma, in ordinea pe care o doriti si dam la cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 de minute.
Intre timp briosa s-a racit si pregatim toppingul de ciocolata. Topim ciocolata in lapte si lasam la racit.
Adaugam topping-ul peste briosa si ornam cu fructe de padure.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Avem pregatite toate cele necesare.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam peste galbenusuri uleiul amestecam bine si lasam deoparte.
Batem albusurile cu zaharul spuma pana devine o bezea.
Adaugam galbenusurile peste albusuri. Turnam in ploaie faina amestecand de sus in jos cu o spatula. Impartim compozitia in 2 parti egale. Intr-una punem lingura de cacao. Taiem rondele curmalele si le incorporam in aluat. Punem totul intr-o forma, in ordinea pe care o doriti si dam la cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20 de minute.
Intre timp briosa s-a racit si pregatim toppingul de ciocolata. Topim ciocolata in lapte si lasam la racit.
Adaugam topping-ul peste briosa si ornam cu fructe de padure.
Pofta buna!