Brioșe

AutorLarisa
DificultateÎncepător

Un dulce sănătos.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 250 gr Făină
 100 gr Zahăr brun
 3 Pudră de roșcove
 ½ oz Praf de copt
 90 ml Ulei
 90 ml Lapte/Lapte vegetal
 2 Ouă

Mod de preparare:

1

Incălzim cuptorul la 170°C.

2

Intr-un vas amestecăm ingredientele uscate.

3

In alt vas amestecăm uleiul,ouăle,laptele și omogenizăm bine.

4

Adăugăm parte lichidă peste ingredientele uscate.
Amestecăm pe măsură ce turnăm.
Omogenizăm,apoi dâm compoziția 15 minute la rece.

5

Turnăm compoziția în forme de brioșe.

6

Coacem brioșele timp de 25 de minute la 170°C.

Ingrediente

 250 gr Făină
 100 gr Zahăr brun
 3 Pudră de roșcove
 ½ oz Praf de copt
 90 ml Ulei
 90 ml Lapte/Lapte vegetal
 2 Ouă

Indicații

1

Incălzim cuptorul la 170°C.

2

Intr-un vas amestecăm ingredientele uscate.

3

In alt vas amestecăm uleiul,ouăle,laptele și omogenizăm bine.

4

Adăugăm parte lichidă peste ingredientele uscate.
Amestecăm pe măsură ce turnăm.
Omogenizăm,apoi dâm compoziția 15 minute la rece.

5

Turnăm compoziția în forme de brioșe.

6

Coacem brioșele timp de 25 de minute la 170°C.

Note

Brioșe