O gustărică delicioasă tocmai bună de luat la pachetel.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Pregătim formele pentru brioșe.
Intr-un bol mai mare mărunțim tonul(care a fost scurs) cu ajutorul unei furculițe.
Peste ton adăugăm măslinele,ardeiul gras tocat,uleiul de măsline,iaurtul,ouăle,sarea și piperul.După fiecare ingredient adăugat amestecam până la omogenizare.
Amestecăm făina cu praful de copt.
Incorporăm toată făina deodată,amestecând totul cu o spatulă.
Se obține o compoziție densă,dar curgătoare.
Repartizăm compoziția în forme.
Coacem brioșele 25 de minute la 180°C,sau până se rumenesc frumos și trec testul scobitorii.
Ingrediente
Indicații
Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Pregătim formele pentru brioșe.
Intr-un bol mai mare mărunțim tonul(care a fost scurs) cu ajutorul unei furculițe.
Peste ton adăugăm măslinele,ardeiul gras tocat,uleiul de măsline,iaurtul,ouăle,sarea și piperul.După fiecare ingredient adăugat amestecam până la omogenizare.
Amestecăm făina cu praful de copt.
Incorporăm toată făina deodată,amestecând totul cu o spatulă.
Se obține o compoziție densă,dar curgătoare.
Repartizăm compoziția în forme.
Coacem brioșele 25 de minute la 180°C,sau până se rumenesc frumos și trec testul scobitorii.