Brioșe aperitiv cu ton

AutorLarisa
DificultateÎncepător

O gustărică delicioasă tocmai bună de luat la pachetel.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 180 gr Ton în suc propriu
 80 gr Măsline feliate
 ½ Ardei gras
 70 ml Ulei de măsline
 ½ tsp Sare
 ½ tsp Piper măcinat
 1 oz Praf de copt
 250 gr Iaurt
 2 Ouă
 275 gr Făină

Mod de preparare:

1

Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Pregătim formele pentru brioșe.

2

Intr-un bol mai mare mărunțim tonul(care a fost scurs) cu ajutorul unei furculițe.

3

Peste ton adăugăm măslinele,ardeiul gras tocat,uleiul de măsline,iaurtul,ouăle,sarea și piperul.După fiecare ingredient adăugat amestecam până la omogenizare.

4

Amestecăm făina cu praful de copt.
Incorporăm toată făina deodată,amestecând totul cu o spatulă.

5

Se obține o compoziție densă,dar curgătoare.

6

Repartizăm compoziția în forme.

7

Coacem brioșele 25 de minute la 180°C,sau până se rumenesc frumos și trec testul scobitorii.

Ingrediente

 180 gr Ton în suc propriu
 80 gr Măsline feliate
 ½ Ardei gras
 70 ml Ulei de măsline
 ½ tsp Sare
 ½ tsp Piper măcinat
 1 oz Praf de copt
 250 gr Iaurt
 2 Ouă
 275 gr Făină

Indicații

1

Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Pregătim formele pentru brioșe.

2

Intr-un bol mai mare mărunțim tonul(care a fost scurs) cu ajutorul unei furculițe.

3

Peste ton adăugăm măslinele,ardeiul gras tocat,uleiul de măsline,iaurtul,ouăle,sarea și piperul.După fiecare ingredient adăugat amestecam până la omogenizare.

4

Amestecăm făina cu praful de copt.
Incorporăm toată făina deodată,amestecând totul cu o spatulă.

5

Se obține o compoziție densă,dar curgătoare.

6

Repartizăm compoziția în forme.

7

Coacem brioșele 25 de minute la 180°C,sau până se rumenesc frumos și trec testul scobitorii.

Brioșe aperitiv cu ton