Perfecte pentru un mic dejun sănătos și gustos. Poți folosi diverse alimente de prin frigider pentru a nu le irosi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o tigaie punem ciupericile tăiate, o lingură de apă, punem capacul și le lăsăm pe foc până se înmoaie.
Într-un bol mixăm ouăle cu uleiul, făina, praful de copt, sarea și piperul.
Pregătim restul ingredientelor, le tăiem cublețe și le împărțim în fiecare compartiment al tăvii de brioșe.
Turnăm aluatul în tavă și o introducem în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru aproximativ 20 de minute.
Ingrediente
Indicații
Într-o tigaie punem ciupericile tăiate, o lingură de apă, punem capacul și le lăsăm pe foc până se înmoaie.
Într-un bol mixăm ouăle cu uleiul, făina, praful de copt, sarea și piperul.
Pregătim restul ingredientelor, le tăiem cublețe și le împărțim în fiecare compartiment al tăvii de brioșe.
Turnăm aluatul în tavă și o introducem în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru aproximativ 20 de minute.