Îți plac prăjiturile cu fructe de pădure ? Încearcă această rețetă de brioșe cu afine și fulgi de migdale !
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele seci adică făina, zahărul, praful de copt și se lasă deoparte.
Oul se amestecă cu sucul de portocale, uleiul și coaja de portocală rasă.
Se unesc cele două amestecuri, se încorporează bine ingredientele seci cu acelea lichide și apoi se pun afinele și nucile.
Se toarnă în formele de brioșe și se coc 20 de minute.
Se servesc presărate cu zahăr pudră, fulgi de migdale și fructe. Se pot orna cu mentă.
Afinele trebuie să fie scurse de apă atunci când se adaugă în aluat. Pentru ca afinele să fie bine repartizate în toate brioșele, acestea se trec prin făină înainte.
Ingrediente
Indicații
Se amestecă ingredientele seci adică făina, zahărul, praful de copt și se lasă deoparte.
Oul se amestecă cu sucul de portocale, uleiul și coaja de portocală rasă.
Se unesc cele două amestecuri, se încorporează bine ingredientele seci cu acelea lichide și apoi se pun afinele și nucile.
Se toarnă în formele de brioșe și se coc 20 de minute.
Se servesc presărate cu zahăr pudră, fulgi de migdale și fructe. Se pot orna cu mentă.
Afinele trebuie să fie scurse de apă atunci când se adaugă în aluat. Pentru ca afinele să fie bine repartizate în toate brioșele, acestea se trec prin făină înainte.