Aceste brioșe sunt perfecte pentru micul dejun, o cină lejeră sau chiar pentru o gustare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 180˚C. Cerne făina albă și neagră într-un castron, eliminând tărâțele lăsate în sită. Adaugă bicarbonatul de sodiu, praful de copt, ovăzul și zahărul. Amestecă, apoi presară afinele. Amestecă ușor.
Bate ouăle într-un castron mare, apoi adaugă smântâna, mierea și uleiul. Bate-le cu o furculiță. Toarnă amestecul de ou în ingredientele uscate și omogenizează cu grijă pentru a nu sfărâma afinele. Cu o lingură toarnă compoziția în formele pentru brioșe. Presară deasupra ovăzul rămas.
Coace timp de 20 de minute, până când brioșele cu crescut și devin aurii. Servește-le reci sau calde.
Ingrediente
Indicații
Preîncălzește cuptorul la 180˚C. Cerne făina albă și neagră într-un castron, eliminând tărâțele lăsate în sită. Adaugă bicarbonatul de sodiu, praful de copt, ovăzul și zahărul. Amestecă, apoi presară afinele. Amestecă ușor.
Bate ouăle într-un castron mare, apoi adaugă smântâna, mierea și uleiul. Bate-le cu o furculiță. Toarnă amestecul de ou în ingredientele uscate și omogenizează cu grijă pentru a nu sfărâma afinele. Cu o lingură toarnă compoziția în formele pentru brioșe. Presară deasupra ovăzul rămas.
Coace timp de 20 de minute, până când brioșele cu crescut și devin aurii. Servește-le reci sau calde.