Brosele cu aluat din banane si fulgi de ciocolata. O reteta simpla, rapida si gustoasa. 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se piseaza bananele intr-un bol.
Peste bananele pisate se adauga cele 2 oua si zaharul pudra si se amesteca pana se obtine o crema.
Faina se amesteca cu bicarbonatul intr-un bol separat, si se adauga peste compozitia umeda.
Se amesteca totul si se adauga fulgii de ciocolata.
Se pulveriseaza tava de briose cu putin ulei si se pun cate 2-3 linguri de compozitie in forme cat sa acopere o treime din forma.
Se poate decora pe deasupra cu fulgi de ciocolata si alune.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 180˚C timp de 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Se piseaza bananele intr-un bol.
Peste bananele pisate se adauga cele 2 oua si zaharul pudra si se amesteca pana se obtine o crema.
Faina se amesteca cu bicarbonatul intr-un bol separat, si se adauga peste compozitia umeda.
Se amesteca totul si se adauga fulgii de ciocolata.
Se pulveriseaza tava de briose cu putin ulei si se pun cate 2-3 linguri de compozitie in forme cat sa acopere o treime din forma.
Se poate decora pe deasupra cu fulgi de ciocolata si alune.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 180˚C timp de 15 minute.