fbpx

Briose cu aluat din banane si fulgi de ciocolata

AutorMandrea Ioana Alexandrina
DificultateÎncepător

Brosele cu aluat din banane si fulgi de ciocolata. O reteta simpla, rapida si gustoasa. 🙂

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 150 g faina de migdale
 2 oua
 2 banane
 1 linguriță(e) bicarbonat de sodiu
 100 g fulgi de ciocolata
 30 g zahar pudra
 20 g alune pentru decor

Mod de preparare:

1

Se piseaza bananele intr-un bol.

2

Peste bananele pisate se adauga cele 2 oua si zaharul pudra si se amesteca pana se obtine o crema.

3

Faina se amesteca cu bicarbonatul intr-un bol separat, si se adauga peste compozitia umeda.

4

Se amesteca totul si se adauga fulgii de ciocolata.

5

Se pulveriseaza tava de briose cu putin ulei si se pun cate 2-3 linguri de compozitie in forme cat sa acopere o treime din forma.

6

Se poate decora pe deasupra cu fulgi de ciocolata si alune.

7

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180˚C timp de 15 minute.

Ingrediente

 150 g faina de migdale
 2 oua
 2 banane
 1 linguriță(e) bicarbonat de sodiu
 100 g fulgi de ciocolata
 30 g zahar pudra
 20 g alune pentru decor

Direcții

1

Se piseaza bananele intr-un bol.

2

Peste bananele pisate se adauga cele 2 oua si zaharul pudra si se amesteca pana se obtine o crema.

3

Faina se amesteca cu bicarbonatul intr-un bol separat, si se adauga peste compozitia umeda.

4

Se amesteca totul si se adauga fulgii de ciocolata.

5

Se pulveriseaza tava de briose cu putin ulei si se pun cate 2-3 linguri de compozitie in forme cat sa acopere o treime din forma.

6

Se poate decora pe deasupra cu fulgi de ciocolata si alune.

7

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180˚C timp de 15 minute.

Briose cu aluat din banane si fulgi de ciocolata