Briose cu aluat din banane si fulgi de ciocolata

AutorMandrea Ioana Alexandrina
DificultateÎncepător

Brosele cu aluat din banane si fulgi de ciocolata. O reteta simpla, rapida si gustoasa. 🙂

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 150 gr faina de migdale
 2 oua
 2 banane
 1 tsp bicarbonat de sodiu
 100 gr fulgi de ciocolata
 30 gr zahar pudra
 20 gr alune pentru decor

Mod de preparare:

1

Se piseaza bananele intr-un bol.

2

Peste bananele pisate se adauga cele 2 oua si zaharul pudra si se amesteca pana se obtine o crema.

3

Faina se amesteca cu bicarbonatul intr-un bol separat, si se adauga peste compozitia umeda.

4

Se amesteca totul si se adauga fulgii de ciocolata.

5

Se pulveriseaza tava de briose cu putin ulei si se pun cate 2-3 linguri de compozitie in forme cat sa acopere o treime din forma.

6

Se poate decora pe deasupra cu fulgi de ciocolata si alune.

7

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180˚C timp de 15 minute.

Ingrediente

 150 gr faina de migdale
 2 oua
 2 banane
 1 tsp bicarbonat de sodiu
 100 gr fulgi de ciocolata
 30 gr zahar pudra
 20 gr alune pentru decor

Indicații

1

Se piseaza bananele intr-un bol.

2

Peste bananele pisate se adauga cele 2 oua si zaharul pudra si se amesteca pana se obtine o crema.

3

Faina se amesteca cu bicarbonatul intr-un bol separat, si se adauga peste compozitia umeda.

4

Se amesteca totul si se adauga fulgii de ciocolata.

5

Se pulveriseaza tava de briose cu putin ulei si se pun cate 2-3 linguri de compozitie in forme cat sa acopere o treime din forma.

6

Se poate decora pe deasupra cu fulgi de ciocolata si alune.

7

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180˚C timp de 15 minute.

Briose cu aluat din banane si fulgi de ciocolata