Rapid, gustos și sănătos.

Ingrediente:
3 Banane coapte
2 Ouă
200 g Făină
60 ml Ulei
100 g Zahăr
½ linguriță(e) Scorțișoară
½ linguriță(e) Praf de copt
½ linguriță(e) Bicarbonat
Mod de preparare:
1
Cu ajutorul unui mixer batem ouăle cu zahărul,adăugăm uleiul și bananele pasate.
Omogenizam compoziția.
2
Amestecăm făina cu praful de copt,scorțișoara și bicarbonatul.
3
Incorporam treptat făina și amestecam bine.
4
Preîncălzim cuptorul la 170°C.
Turnăm compoziția în forme pentru brioșe și introducem totul la cuptor pentru 30 de minute sau până trece testul scobitorii.
Ingrediente
3 Banane coapte
2 Ouă
200 g Făină
60 ml Ulei
100 g Zahăr
½ linguriță(e) Scorțișoară
½ linguriță(e) Praf de copt
½ linguriță(e) Bicarbonat
Direcții
1
Cu ajutorul unui mixer batem ouăle cu zahărul,adăugăm uleiul și bananele pasate.
Omogenizam compoziția.
2
Amestecăm făina cu praful de copt,scorțișoara și bicarbonatul.
3
Incorporam treptat făina și amestecam bine.
4
Preîncălzim cuptorul la 170°C.
Turnăm compoziția în forme pentru brioșe și introducem totul la cuptor pentru 30 de minute sau până trece testul scobitorii.