Brioșe cu cacao

Autordia.0102
DificultateÎncepător

O rețetă gustoasă de brioșe cu cacao gata foarte repede.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 200 gr Făină
 350 gr Iaurt
 1 Esență de vanilie
 200 gr Zahăr
 4 Ouă
 150 gr Unt (la temperatura camerei)
 80 gr Cacao
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Bicarbonat de sodiu (lgț. rasă)
 1 Praf de sare

Mod de preparare:

1

Se amestecă ingredientele uscate într un bol, in afară de zahăr.

2

În alt bol se adaugă untul, zaharul, praful de sare și esența de vanilie, după care se mixează până se obține o compoziție cremoasă.

3

Se adaugă ouăle pe rând, unul câte unul și se mixează.

4

Se adaugă ingredientele uscate puțin câte puțin, amestecând foarte ușor, până se omogenizează compoziția. Nu trebuie să mixăm mai mult decât trebuie.

5

Compoziția se pune în forme de brioșe și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 15-20 de minute.

6

Verificați cu o scobitoare dacă s-au copt. Dacă pe scobitoare nu a rămas aluat, brioșele sunt gata.

Poftă bună! 🙂

Ingrediente

 200 gr Făină
 350 gr Iaurt
 1 Esență de vanilie
 200 gr Zahăr
 4 Ouă
 150 gr Unt (la temperatura camerei)
 80 gr Cacao
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Bicarbonat de sodiu (lgț. rasă)
 1 Praf de sare

Indicații

1

Se amestecă ingredientele uscate într un bol, in afară de zahăr.

2

În alt bol se adaugă untul, zaharul, praful de sare și esența de vanilie, după care se mixează până se obține o compoziție cremoasă.

3

Se adaugă ouăle pe rând, unul câte unul și se mixează.

4

Se adaugă ingredientele uscate puțin câte puțin, amestecând foarte ușor, până se omogenizează compoziția. Nu trebuie să mixăm mai mult decât trebuie.

5

Compoziția se pune în forme de brioșe și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 15-20 de minute.

6

Verificați cu o scobitoare dacă s-au copt. Dacă pe scobitoare nu a rămas aluat, brioșele sunt gata.

Poftă bună! 🙂

Note

Brioșe cu cacao