O rețetă gustoasă de brioșe cu cacao gata foarte repede.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele uscate într un bol, in afară de zahăr.
În alt bol se adaugă untul, zaharul, praful de sare și esența de vanilie, după care se mixează până se obține o compoziție cremoasă.
Se adaugă ouăle pe rând, unul câte unul și se mixează.
Se adaugă ingredientele uscate puțin câte puțin, amestecând foarte ușor, până se omogenizează compoziția. Nu trebuie să mixăm mai mult decât trebuie.
Compoziția se pune în forme de brioșe și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 15-20 de minute.
Verificați cu o scobitoare dacă s-au copt. Dacă pe scobitoare nu a rămas aluat, brioșele sunt gata.
Poftă bună! 🙂
Ingrediente
Indicații
Se amestecă ingredientele uscate într un bol, in afară de zahăr.
În alt bol se adaugă untul, zaharul, praful de sare și esența de vanilie, după care se mixează până se obține o compoziție cremoasă.
Se adaugă ouăle pe rând, unul câte unul și se mixează.
Se adaugă ingredientele uscate puțin câte puțin, amestecând foarte ușor, până se omogenizează compoziția. Nu trebuie să mixăm mai mult decât trebuie.
Compoziția se pune în forme de brioșe și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 15-20 de minute.
Verificați cu o scobitoare dacă s-au copt. Dacă pe scobitoare nu a rămas aluat, brioșele sunt gata.
Poftă bună! 🙂