Perfecte in sezonul rece alaturi de o ciocolata calda.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol mare amestecăm ouale cu uleiul, laptele,esența de vanilie și cele 2 tipuri de zahar.
Dupa ce s-a combinat totul adăugăm și piureul de dovleac* și amestecăm în continuare.
Intr-un alt bol amestecam faina cu praful de copt ,sarea și condimentele.
Turnam compoziția uscata făcută anterior peste cea umeda și amestecăm pana se combina totul.
Turnam câte un polonic în formele de briose (cam 80%din volum), punem seminte de dovleac deasupra(optional) si dam la cuptor pentru aprox 20 min la foc mediu.
Dupa expirarea timpului le scoatem, le lasam la răcit și sunt gata de mâncat!
*Pentru piureul de dovleac am dat prin blender jumatate de dovleac fără coaja , copt în cuptor aprox 1 h
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol mare amestecăm ouale cu uleiul, laptele,esența de vanilie și cele 2 tipuri de zahar.
Dupa ce s-a combinat totul adăugăm și piureul de dovleac* și amestecăm în continuare.
Intr-un alt bol amestecam faina cu praful de copt ,sarea și condimentele.
Turnam compoziția uscata făcută anterior peste cea umeda și amestecăm pana se combina totul.
Turnam câte un polonic în formele de briose (cam 80%din volum), punem seminte de dovleac deasupra(optional) si dam la cuptor pentru aprox 20 min la foc mediu.
Dupa expirarea timpului le scoatem, le lasam la răcit și sunt gata de mâncat!
*Pentru piureul de dovleac am dat prin blender jumatate de dovleac fără coaja , copt în cuptor aprox 1 h