O rețeta perfecta pentru petrecerile cu ceai ale copiilor!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pregătesc 12 forme din hârtie pe o tava și se preîncălzește cuptorul la 180°C.
Se amesteca bine cu o lingura într-un bol ingredientele uscate. Se adaugă ouăle, laptele și uleiul, și se bat bine cu mixerul sau cu telul aproximativ 2 minute pana obținem un aluat lucios.
Se adaugă jumătate din fulgii de ciocolata și se încorporează ușor cu telul. Se dozeaza aluatul în cantități egale în forme și se presară deasupra fulgii de ciocolata rămași.
Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasă la răcit și se servesc.
Ingrediente
Indicații
Se pregătesc 12 forme din hârtie pe o tava și se preîncălzește cuptorul la 180°C.
Se amesteca bine cu o lingura într-un bol ingredientele uscate. Se adaugă ouăle, laptele și uleiul, și se bat bine cu mixerul sau cu telul aproximativ 2 minute pana obținem un aluat lucios.
Se adaugă jumătate din fulgii de ciocolata și se încorporează ușor cu telul. Se dozeaza aluatul în cantități egale în forme și se presară deasupra fulgii de ciocolata rămași.
Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasă la răcit și se servesc.