Briose cu fulgi de ciocolata

Autorghita_elena
DificultateIntermediar

O rețeta perfecta pentru petrecerile cu ceai ale copiilor!

ShareSave
Randamente12 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 250 gr faina
 150 gr zahar praf
 ½ oz praf de copt
 2 oua
 1 tbsp esență de vanilie
 75 ml lapte
 125 ml ulei
 40 gr fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

1

Se pregătesc 12 forme din hârtie pe o tava și se preîncălzește cuptorul la 180°C.

2

Se amesteca bine cu o lingura într-un bol ingredientele uscate. Se adaugă ouăle, laptele și uleiul, și se bat bine cu mixerul sau cu telul aproximativ 2 minute pana obținem un aluat lucios.

3

Se adaugă jumătate din fulgii de ciocolata și se încorporează ușor cu telul. Se dozeaza aluatul în cantități egale în forme și se presară deasupra fulgii de ciocolata rămași.

4

Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasă la răcit și se servesc.

Ingrediente

 250 gr faina
 150 gr zahar praf
 ½ oz praf de copt
 2 oua
 1 tbsp esență de vanilie
 75 ml lapte
 125 ml ulei
 40 gr fulgi de ciocolata

Indicații

1

Se pregătesc 12 forme din hârtie pe o tava și se preîncălzește cuptorul la 180°C.

2

Se amesteca bine cu o lingura într-un bol ingredientele uscate. Se adaugă ouăle, laptele și uleiul, și se bat bine cu mixerul sau cu telul aproximativ 2 minute pana obținem un aluat lucios.

3

Se adaugă jumătate din fulgii de ciocolata și se încorporează ușor cu telul. Se dozeaza aluatul în cantități egale în forme și se presară deasupra fulgii de ciocolata rămași.

4

Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasă la răcit și se servesc.

Note

Briose cu fulgi de ciocolata