Briose cu fulgi de ciocolata si afine

Autorana maria
DificultateÎncepător

Briose pufoase si super delicioase.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 3 Oua
 130 gr Indulcitor stevie/zahar
 70 ml Lapte
 200 ml Ulei
 7 gr Praf de copt
 1 Praf sare
 250 gr Faina
 50 gr Fulgi de ciocolata
 Afine dupa gust
 1 tbsp Esenta vanilie

Mod de preparare:

1

Spargem intr-un bol ouale, adaugam zaharul si mixam 3 minute. Adaugam aromele la alegere, turnam uleiul si laptele, dupa care mixam putin. Separat peste faina adaugam sarea si praful de copt si le amestecam.

2

Punem faina amestecata peste compozitia cu oua si mixam 30 secunde pana se omogenizeaza. Adaugam fulgi de ciocolata + afinele si mai amestecam putin. Acoperim cu o folie si lasam la rece 1h.

3

Intre timp preincalzim cuptorul la 250 grade, incalzire sus-jos fara ventilator. Umplem pe 3/4 formele cu compozitie si ornati cu cativa fulgi de ciocolata. Bagam la cuptor dupa ce am scazut temperatura la 210 grade. Lasam la cuptor timp de 13-15 minute.

Ingrediente

 3 Oua
 130 gr Indulcitor stevie/zahar
 70 ml Lapte
 200 ml Ulei
 7 gr Praf de copt
 1 Praf sare
 250 gr Faina
 50 gr Fulgi de ciocolata
 Afine dupa gust
 1 tbsp Esenta vanilie

Indicații

1

Spargem intr-un bol ouale, adaugam zaharul si mixam 3 minute. Adaugam aromele la alegere, turnam uleiul si laptele, dupa care mixam putin. Separat peste faina adaugam sarea si praful de copt si le amestecam.

2

Punem faina amestecata peste compozitia cu oua si mixam 30 secunde pana se omogenizeaza. Adaugam fulgi de ciocolata + afinele si mai amestecam putin. Acoperim cu o folie si lasam la rece 1h.

3

Intre timp preincalzim cuptorul la 250 grade, incalzire sus-jos fara ventilator. Umplem pe 3/4 formele cu compozitie si ornati cu cativa fulgi de ciocolata. Bagam la cuptor dupa ce am scazut temperatura la 210 grade. Lasam la cuptor timp de 13-15 minute.

Briose cu fulgi de ciocolata si afine