Briose cu morcov fara zahar

AutorGabriela.ble.food
DificultateÎncepător

Stiti retetele alea in care doar se amesteca ingredienetele uscate cu cele umede? Asta e una dintre ele. Rapide si foarte gustoase, briosele cu morcov nu au zahar, dar contin un ingredient care da si dulceata, dar si o textura foarte interesanta.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 150 gr Faina
 1 tsp Scortisoara
 1 tsp Nucsoara
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Bicarbonat de sodiu
 3 Oua
 3 tbsp Lapte
 100 ml Ulei
 300 gr Morcov ras (fin)
 50 gr Stafide

Mod de preparare:

1

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, scortisoara, nucsoara, praful de copt, bicarbonatul.

2

In alt bol se amesteca ingredientele umede fara stafide.

3

Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca bine cu o lingura de lemn sau un tel pana nu mai ramane faina. Se incorporeaza si stafidele maruntite.

4

Se toarna compozitia in forme de briose sau in tava de briose unsa cu unt si sa dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.

Ingrediente

 150 gr Faina
 1 tsp Scortisoara
 1 tsp Nucsoara
 1 tsp Praf de copt
 1 tsp Bicarbonat de sodiu
 3 Oua
 3 tbsp Lapte
 100 ml Ulei
 300 gr Morcov ras (fin)
 50 gr Stafide

Indicații

1

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, scortisoara, nucsoara, praful de copt, bicarbonatul.

2

In alt bol se amesteca ingredientele umede fara stafide.

3

Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca bine cu o lingura de lemn sau un tel pana nu mai ramane faina. Se incorporeaza si stafidele maruntite.

4

Se toarna compozitia in forme de briose sau in tava de briose unsa cu unt si sa dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.

Briose cu morcov fara zahar