Briose cu Nutella

Autorana maria
DificultateÎncepător

Briose cu multa Nutella si ciocolata.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 Oua
 200 gr Faina
 50 gr Faina de secara
 200 ml Ulei
 70 ml Lapte
 130 gr Zahar
 1 tbsp Esenta vanilie
 1 Praf de sare
 7 gr Praf de copt
 50 gr Fulgi de ciocolata
 Nutella

Mod de preparare:

1

Spargem intr-un bol ouale, adaugam zaharul si mixam 3 minute. Adaugam aromele la alegere, turnam uleiul si laptele, dupa care mixam putin. Separat peste faina adaugam sarea si praful de copt si le amestecam. Punem faina amestecata peste compozitia cu oua si mixam 30 secunde pana se omogenizeaza.

2

Adaugam fulgi de ciocolata si amestecam putin. Acoperim cu o folie si lasam la rece 1h.

3

Intre timp preincalzim cuptorul la 250 grade, incalzire sus-jos fara ventilator. Umplem pe 3/4 formele cu compozitie si punem cate o lingurita de Nutella. Puteti sa mai puneti si fulgi de ciocolata.

4

Bagam la cuptor dupa ce am scazut temperatura la 210 grade. Lasam la cuptor timp de 13-15 minute.

Ingrediente

 2 Oua
 200 gr Faina
 50 gr Faina de secara
 200 ml Ulei
 70 ml Lapte
 130 gr Zahar
 1 tbsp Esenta vanilie
 1 Praf de sare
 7 gr Praf de copt
 50 gr Fulgi de ciocolata
 Nutella

Indicații

1

Spargem intr-un bol ouale, adaugam zaharul si mixam 3 minute. Adaugam aromele la alegere, turnam uleiul si laptele, dupa care mixam putin. Separat peste faina adaugam sarea si praful de copt si le amestecam. Punem faina amestecata peste compozitia cu oua si mixam 30 secunde pana se omogenizeaza.

2

Adaugam fulgi de ciocolata si amestecam putin. Acoperim cu o folie si lasam la rece 1h.

3

Intre timp preincalzim cuptorul la 250 grade, incalzire sus-jos fara ventilator. Umplem pe 3/4 formele cu compozitie si punem cate o lingurita de Nutella. Puteti sa mai puneti si fulgi de ciocolata.

4

Bagam la cuptor dupa ce am scazut temperatura la 210 grade. Lasam la cuptor timp de 13-15 minute.

Note

Briose cu Nutella