Briosele sunt ideale pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce. Le putem personaliza in functie de preferinte si sunt delicioase! Astazi am incercat o noua reteta de briose care sunt foarte aromate si pufoase. Abia astept sa le incercati si voi!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim toate ingredientele de care avem nevoie. Daca nu aveti Nutella puteti topi o ciocolata si daca nu gasiti esenta de fructe de padure puteti pune orice esenta preferati. Puteti alege ce fructe doriti, eu am avut cirese la congelator si am zis sa le folosesc! Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatua camerei.
Pentru inceput adaugam intr-un bol zaharul si untul si le amestecam cu ajutorul unui mixer pana se topeste zaharul.
Adaugam Nutella si continuam sa mixam.
Adaugam ouale pe rand si mixam in continuare. Dupa aceasta adaugam treptat si laptele.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste compozitia deja mixata bine, amestecand cu ajutorul unei spatule.
Dupa ce am incorporat bine faina adaugam esenta si ciresele.
Dupa ce compozitia pentru briose este gata o transferam intr-o tava pentru briose. Eu am folosit forme de hartie pentru briose dar puteti folosi si de silicon.
Transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam briosele pentru aproximativ 5-8 minute (pana au crescut) la temperatura de 200 de grade, dupa reglam temperatura la 180-190 de grade si lasam briosele pentru inca 10-15 minute, pana s-au copt frumos.
Briosele sunt gata! Foarte pufoase si gustoase! Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Pregatim toate ingredientele de care avem nevoie. Daca nu aveti Nutella puteti topi o ciocolata si daca nu gasiti esenta de fructe de padure puteti pune orice esenta preferati. Puteti alege ce fructe doriti, eu am avut cirese la congelator si am zis sa le folosesc! Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatua camerei.
Pentru inceput adaugam intr-un bol zaharul si untul si le amestecam cu ajutorul unui mixer pana se topeste zaharul.
Adaugam Nutella si continuam sa mixam.
Adaugam ouale pe rand si mixam in continuare. Dupa aceasta adaugam treptat si laptele.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste compozitia deja mixata bine, amestecand cu ajutorul unei spatule.
Dupa ce am incorporat bine faina adaugam esenta si ciresele.
Dupa ce compozitia pentru briose este gata o transferam intr-o tava pentru briose. Eu am folosit forme de hartie pentru briose dar puteti folosi si de silicon.
Transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam briosele pentru aproximativ 5-8 minute (pana au crescut) la temperatura de 200 de grade, dupa reglam temperatura la 180-190 de grade si lasam briosele pentru inca 10-15 minute, pana s-au copt frumos.
Briosele sunt gata! Foarte pufoase si gustoase! Pofta buna!