fbpx

Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba

AvatarAutorAdela Ioana
DificultateIntermediar

Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire17 minsTimp Total37 mins

Ingrediente:

 100 g zahar
 1 oz zahar vanilat
 crema de ciocolata (nutella)
 3 oua
 50 ml ulei
 300 g faina
 1 linguriță(e) praf de copt
 jumatate lamaie razalita
 1 baton ciocolata alba fulgi

Mod de preparare:

1

Intr-un castron se sparg ouale intregi si se amesteca cu zaharul, uleiul și zaharul vanilat folosind un mixer la intensitate mare timp de 5 minute.

2

In compozitia obtinuta, se pune faina cu praful de copt si lamaia razalita, amestecand din nou timp de 1-2 minute cu spatula.

3

Cu un polonic mic se adauga compozitia in formele de briose, alaturi si de o lingura mica de nutella la final. Touchul final, o ploaie de fulgi de ciocolata alba 🙂

4

Briosele se coc 10 minute in cuptorul preincins la 180 C si alte 5-7 minute la 170°.

5

Se pot servi calde sau la temperatura camerei, in functie de preferinte.

Ingrediente

 100 g zahar
 1 oz zahar vanilat
 crema de ciocolata (nutella)
 3 oua
 50 ml ulei
 300 g faina
 1 linguriță(e) praf de copt
 jumatate lamaie razalita
 1 baton ciocolata alba fulgi

Direcții

1

Intr-un castron se sparg ouale intregi si se amesteca cu zaharul, uleiul și zaharul vanilat folosind un mixer la intensitate mare timp de 5 minute.

2

In compozitia obtinuta, se pune faina cu praful de copt si lamaia razalita, amestecand din nou timp de 1-2 minute cu spatula.

3

Cu un polonic mic se adauga compozitia in formele de briose, alaturi si de o lingura mica de nutella la final. Touchul final, o ploaie de fulgi de ciocolata alba 🙂

4

Briosele se coc 10 minute in cuptorul preincins la 180 C si alte 5-7 minute la 170°.

5

Se pot servi calde sau la temperatura camerei, in functie de preferinte.

Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba