O reteta de briose delicioasa!
Ingrediente:
50 gr fulgi de ovaz
80 gr unt topit
3 mere
3 oua
1 tsp ulei de cocos
1 tsp faina
1 tsp praf de copt
1 tsp scortisoara ceylon
100 ml apa fierbinte
Mod de preparare:
1
Se pun fulgii de ovaz la hidratat in apa fierbinte si se lasa 10 minute sa se umfle.
2
Se topeste untul si se lasa la racit. In timpul acesta radem merele.
3
Am batut ouale, am adaugat restul ingredientelor si am amestecam totul bine.
4
Am asezat in forme de briose compozitia si am dat la copt la 160°C pentru 30 de minute (verificam sa treaca testul scobitorii).
Ingrediente
50 gr fulgi de ovaz
80 gr unt topit
3 mere
3 oua
1 tsp ulei de cocos
1 tsp faina
1 tsp praf de copt
1 tsp scortisoara ceylon
100 ml apa fierbinte
Indicații
1
Se pun fulgii de ovaz la hidratat in apa fierbinte si se lasa 10 minute sa se umfle.
2
Se topeste untul si se lasa la racit. In timpul acesta radem merele.
3
Am batut ouale, am adaugat restul ingredientelor si am amestecam totul bine.
4
Am asezat in forme de briose compozitia si am dat la copt la 160°C pentru 30 de minute (verificam sa treaca testul scobitorii).