Briose cu ovaz si mere

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta de briose delicioasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 50 gr fulgi de ovaz
 80 gr unt topit
 3 mere
 3 oua
 1 tsp ulei de cocos
 1 tsp faina
 1 tsp praf de copt
 1 tsp scortisoara ceylon
 100 ml apa fierbinte

Mod de preparare:

1

Se pun fulgii de ovaz la hidratat in apa fierbinte si se lasa 10 minute sa se umfle.

2

Se topeste untul si se lasa la racit. In timpul acesta radem merele.

3

Am batut ouale, am adaugat restul ingredientelor si am amestecam totul bine.

4

Am asezat in forme de briose compozitia si am dat la copt la 160°C pentru 30 de minute (verificam sa treaca testul scobitorii).

Ingrediente

 50 gr fulgi de ovaz
 80 gr unt topit
 3 mere
 3 oua
 1 tsp ulei de cocos
 1 tsp faina
 1 tsp praf de copt
 1 tsp scortisoara ceylon
 100 ml apa fierbinte

Indicații

1

Se pun fulgii de ovaz la hidratat in apa fierbinte si se lasa 10 minute sa se umfle.

2

Se topeste untul si se lasa la racit. In timpul acesta radem merele.

3

Am batut ouale, am adaugat restul ingredientelor si am amestecam totul bine.

4

Am asezat in forme de briose compozitia si am dat la copt la 160°C pentru 30 de minute (verificam sa treaca testul scobitorii).

Note

Briose cu ovaz si mere