fbpx

Briose cu ovaz si mere

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta de briose delicioasa!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire35 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 50 g fulgi de ovaz
 80 g unt topit
 3 mere
 3 oua
 1 linguriță(e) ulei de cocos
 1 linguriță(e) faina
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 linguriță(e) scortisoara ceylon
 100 ml apa fierbinte

Mod de preparare:

1

Se pun fulgii de ovaz la hidratat in apa fierbinte si se lasa 10 minute sa se umfle.

2

Se topeste untul si se lasa la racit. In timpul acesta radem merele.

3

Am batut ouale, am adaugat restul ingredientelor si am amestecam totul bine.

4

Am asezat in forme de briose compozitia si am dat la copt la 160°C pentru 30 de minute (verificam sa treaca testul scobitorii).

Ingrediente

 50 g fulgi de ovaz
 80 g unt topit
 3 mere
 3 oua
 1 linguriță(e) ulei de cocos
 1 linguriță(e) faina
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 linguriță(e) scortisoara ceylon
 100 ml apa fierbinte

Direcții

1

Se pun fulgii de ovaz la hidratat in apa fierbinte si se lasa 10 minute sa se umfle.

2

Se topeste untul si se lasa la racit. In timpul acesta radem merele.

3

Am batut ouale, am adaugat restul ingredientelor si am amestecam totul bine.

4

Am asezat in forme de briose compozitia si am dat la copt la 160°C pentru 30 de minute (verificam sa treaca testul scobitorii).

Briose cu ovaz si mere