Briose cu spanac

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

O reteta simpla, care va da ocazia sa fiti creativi si sa folositi ce ingrediente aveti prin frigider, ca si umplutura.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 2 oua
 10 feliute mici de muschi file de pui
 50 gr cascaval afumat
 2 maini de baby spanac
 2 smantana grasa
 100 ml lapte
 1 ardei gras
 100 gr faina
 sare, piper
 dulceata de ardei iute (optional)
 50 gr parmezan ras
 1 tbsp ulei masline

Mod de preparare:

1

In blender am adaugat spanacul, smantana si laptele si am mixat cateva secunde.

2

Am adaugat compozitia intr-un bol, peste care am inceput sa adaug pe rand urmatoarele ingrediente: ouale, sarea si piperul, cascavalul si parmezanul ras, uleiul si apoi faina, treptat.

3

Am uns cu putin ulei o tava de briose, unde am adaugat ardeiul gras si feliile de muschiulet, maruntite.

4

Am adaugat apoi compozitia deasupra, un pic de susan deasupra si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180˚C, pt cca 25-30 min, modul sus-jos.

5

Eu le-am servit cu dulceata de ardei iute.

Ingrediente

 2 oua
 10 feliute mici de muschi file de pui
 50 gr cascaval afumat
 2 maini de baby spanac
 2 smantana grasa
 100 ml lapte
 1 ardei gras
 100 gr faina
 sare, piper
 dulceata de ardei iute (optional)
 50 gr parmezan ras
 1 tbsp ulei masline

Indicații

1

In blender am adaugat spanacul, smantana si laptele si am mixat cateva secunde.

2

Am adaugat compozitia intr-un bol, peste care am inceput sa adaug pe rand urmatoarele ingrediente: ouale, sarea si piperul, cascavalul si parmezanul ras, uleiul si apoi faina, treptat.

3

Am uns cu putin ulei o tava de briose, unde am adaugat ardeiul gras si feliile de muschiulet, maruntite.

4

Am adaugat apoi compozitia deasupra, un pic de susan deasupra si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180˚C, pt cca 25-30 min, modul sus-jos.

5

Eu le-am servit cu dulceata de ardei iute.

Briose cu spanac