fbpx

Briose Vegan Cu Branza Din Caju

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

O alternativa de briose cu "branza" vegana. Si va dau si un tip, cand vreti sa faceti preparate vegane la cuptor si preparatul necesita oua, inlocuim un ou cu 1 lingurita otet si 1 lingurita praf de copt.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total45 mins

Ingrediente:

 150 g crema de branza din caju
 75 g branza din caju cu piper
 250 g faina
 200 ml lapte de migdale neindulcit
 3 linguri(ă) fulgi drojdie inactiva
 1 linguriță(e) mustar
 2 linguriță(e) otet
 2 linguriță(e) praf de copt
 ½ linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
 1 linguriță(e) fulgi de chili
 50 ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

1

Intr-un bol amestecam faina cu 2 linguri drojdie inactiva, sare, piper, chili.

2

In alt bol amestecam laptele de migdale cu uleiul, otetul, praful de copt, mustarul.

3

Turnam ingredientele umede peste faina si amestecam cu un mixer pana se incorporeaza bine, dupa adaugam branza si crema de branza.

4

Turnam aluatul de briose intr-o tava speciala pentru briose, deasupra punem bucatele de branza de cashew si restul de drojdie inactiva.

5

Coacem 20-25 minute la 190 grade C. Se servesc cu gem de merisoare.

Ingrediente

 150 g crema de branza din caju
 75 g branza din caju cu piper
 250 g faina
 200 ml lapte de migdale neindulcit
 3 linguri(ă) fulgi drojdie inactiva
 1 linguriță(e) mustar
 2 linguriță(e) otet
 2 linguriță(e) praf de copt
 ½ linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
 1 linguriță(e) fulgi de chili
 50 ml ulei de floarea soarelui

Direcții

1

Intr-un bol amestecam faina cu 2 linguri drojdie inactiva, sare, piper, chili.

2

In alt bol amestecam laptele de migdale cu uleiul, otetul, praful de copt, mustarul.

3

Turnam ingredientele umede peste faina si amestecam cu un mixer pana se incorporeaza bine, dupa adaugam branza si crema de branza.

4

Turnam aluatul de briose intr-o tava speciala pentru briose, deasupra punem bucatele de branza de cashew si restul de drojdie inactiva.

5

Coacem 20-25 minute la 190 grade C. Se servesc cu gem de merisoare.

Briose Vegan Cu Branza Din Caju