Brownie

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Decadent Brownie pentru iubitorii de ciocolata

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 200 gr ciocolata neagra
 32 gr cacao
 8 gr cafea
 280 gr unt
 400 gr zahar
 110 gr zahar brun
 2 extract de vanilie
 7 gr sare
 130 gr faina
 65 gr cacao

Mod de preparare:

1

Amestecam primele 4 ingrediente cu untul topit cu zaharul brun si esenta de vanilie.

2

Batem ouale cu zaharul pentru 10 minute, dupa care adaugam amestecul anterior.

3

La final adaugam faina impreuna cu cacaua si amestecam cu o spatula.

4

Coacem la 180˚C 20 minute dupa care scoatem tava si o lovim de blat urmand apoi sa o mai bagam la cuptor pentru inca 25 minute.

Ingrediente

 200 gr ciocolata neagra
 32 gr cacao
 8 gr cafea
 280 gr unt
 400 gr zahar
 110 gr zahar brun
 2 extract de vanilie
 7 gr sare
 130 gr faina
 65 gr cacao

Indicații

1

Amestecam primele 4 ingrediente cu untul topit cu zaharul brun si esenta de vanilie.

2

Batem ouale cu zaharul pentru 10 minute, dupa care adaugam amestecul anterior.

3

La final adaugam faina impreuna cu cacaua si amestecam cu o spatula.

4

Coacem la 180˚C 20 minute dupa care scoatem tava si o lovim de blat urmand apoi sa o mai bagam la cuptor pentru inca 25 minute.

Note

Brownie