Brownie cheesecake

AutorAndra
DificultateÎncepător

Pentru amatorii de cheesecake și iubitorii de brownie, avem rețeta ideală: brownie cheesecake. Este un desert pe care îl ador, e simplu de făcut și cu siguranță va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

Pentru brownie :
 100 gr ciocolată cu lapte
 100 gr ciocolată amăruie
 70 gr zahăr
 160 gr unt
 170 gr făină
 2 ouă
Pentru crema de brânză :
 300 gr crema de brânză
 1 ou
 70 gr zahăr
 esență de vanilie

Mod de preparare:

Brownie :
1

Într-o oală cu fundul gros se pun la topit ciocolata și untul și se amestecă până când acestea s-au topit. Se adaugă zahărul și se amestecă în continuare până când se topește și zahărul.

2

Se adaugă 2 ouă și se amestecă cu un mixer preț de 2-3 minute. Se adaugă făina și se amestecă cu un tel sau o paletă până când faina se încorporează în compoziție.

Crema de brânză :
3

Într-un castron separat se adaugă crema de brânză, oul, zahărul și esența de vanilie și se amestecă până când toate ingredientele s-au omogenizat.

Asamblare :
4

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt am așezat 3 sferturi din compoziția pentru brownie. Peste am adăugat crema de brânză iar peste crema, din loc in loc, am adăugat compoziția de brownie rămasă.

5

Se lasă la copt 40 de minute la 180°C și se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.

Ingrediente

Pentru brownie :
 100 gr ciocolată cu lapte
 100 gr ciocolată amăruie
 70 gr zahăr
 160 gr unt
 170 gr făină
 2 ouă
Pentru crema de brânză :
 300 gr crema de brânză
 1 ou
 70 gr zahăr
 esență de vanilie

Indicații

Brownie :
1

Într-o oală cu fundul gros se pun la topit ciocolata și untul și se amestecă până când acestea s-au topit. Se adaugă zahărul și se amestecă în continuare până când se topește și zahărul.

2

Se adaugă 2 ouă și se amestecă cu un mixer preț de 2-3 minute. Se adaugă făina și se amestecă cu un tel sau o paletă până când faina se încorporează în compoziție.

Crema de brânză :
3

Într-un castron separat se adaugă crema de brânză, oul, zahărul și esența de vanilie și se amestecă până când toate ingredientele s-au omogenizat.

Asamblare :
4

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt am așezat 3 sferturi din compoziția pentru brownie. Peste am adăugat crema de brânză iar peste crema, din loc in loc, am adăugat compoziția de brownie rămasă.

5

Se lasă la copt 40 de minute la 180°C și se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.

Brownie cheesecake