Pentru amatorii de cheesecake și iubitorii de brownie, avem rețeta ideală: brownie cheesecake. Este un desert pe care îl ador, e simplu de făcut și cu siguranță va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală cu fundul gros se pun la topit ciocolata și untul și se amestecă până când acestea s-au topit. Se adaugă zahărul și se amestecă în continuare până când se topește și zahărul.
Se adaugă 2 ouă și se amestecă cu un mixer preț de 2-3 minute. Se adaugă făina și se amestecă cu un tel sau o paletă până când faina se încorporează în compoziție.
Într-un castron separat se adaugă crema de brânză, oul, zahărul și esența de vanilie și se amestecă până când toate ingredientele s-au omogenizat.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt am așezat 3 sferturi din compoziția pentru brownie. Peste am adăugat crema de brânză iar peste crema, din loc in loc, am adăugat compoziția de brownie rămasă.
Se lasă la copt 40 de minute la 180°C și se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.
Ingrediente
Indicații
Într-o oală cu fundul gros se pun la topit ciocolata și untul și se amestecă până când acestea s-au topit. Se adaugă zahărul și se amestecă în continuare până când se topește și zahărul.
Se adaugă 2 ouă și se amestecă cu un mixer preț de 2-3 minute. Se adaugă făina și se amestecă cu un tel sau o paletă până când faina se încorporează în compoziție.
Într-un castron separat se adaugă crema de brânză, oul, zahărul și esența de vanilie și se amestecă până când toate ingredientele s-au omogenizat.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt am așezat 3 sferturi din compoziția pentru brownie. Peste am adăugat crema de brânză iar peste crema, din loc in loc, am adăugat compoziția de brownie rămasă.
Se lasă la copt 40 de minute la 180°C și se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.