Brownie este un celebru desert american, cunoscut la noi sub denumirea de "negresă". Este un desert îndrăgit de toată lumea și simplu de făcut. Brownie merge excelent cu împreună cu topping de unt de arahide sau iaurt cremos și fructe proaspete.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ouăle se bat bine cu mixerul într-un bol până când își dublează volumul. Se adaugă treptat laptele iar apoi untul topit.
Făina se amestecă cu praful de copt și cacao și se adaugă treptat în compoziția cu lapte și ou.
Bananele se pisează, se adaugă în compoziția pentru brownie si amestecă până când se încorporează și compoziția devine omogenă.
Aluatul se adaugă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180° de grade timp de 40-45 de minute.
Prăjitura se poate servi simplă sau cu unt de arahide, iaurt cremos și fructe deasupra.
Ingrediente
Indicații
Ouăle se bat bine cu mixerul într-un bol până când își dublează volumul. Se adaugă treptat laptele iar apoi untul topit.
Făina se amestecă cu praful de copt și cacao și se adaugă treptat în compoziția cu lapte și ou.
Bananele se pisează, se adaugă în compoziția pentru brownie si amestecă până când se încorporează și compoziția devine omogenă.
Aluatul se adaugă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180° de grade timp de 40-45 de minute.
Prăjitura se poate servi simplă sau cu unt de arahide, iaurt cremos și fructe deasupra.