Brownie cu banane

AutorAdi
DificultateÎncepător

Brownie este un celebru desert american, cunoscut la noi sub denumirea de "negresă". Este un desert îndrăgit de toată lumea și simplu de făcut. Brownie merge excelent cu împreună cu topping de unt de arahide sau iaurt cremos și fructe proaspete.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 350 gr Făină de grâu
 100 ml Lapte
 2 Ouă
 4 Banane bine coapte (banane mici)
 80 gr Unt topit
 100 gr Cacao
 1 Pliculeț de praf de copt
 Esență de vanilie

Mod de preparare:

1

Ouăle se bat bine cu mixerul într-un bol până când își dublează volumul. Se adaugă treptat laptele iar apoi untul topit.

2

Făina se amestecă cu praful de copt și cacao și se adaugă treptat în compoziția cu lapte și ou.

3

Bananele se pisează, se adaugă în compoziția pentru brownie si amestecă până când se încorporează și compoziția devine omogenă.

4

Aluatul se adaugă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180° de grade timp de 40-45 de minute.

5

Prăjitura se poate servi simplă sau cu unt de arahide, iaurt cremos și fructe deasupra.

Ingrediente

 350 gr Făină de grâu
 100 ml Lapte
 2 Ouă
 4 Banane bine coapte (banane mici)
 80 gr Unt topit
 100 gr Cacao
 1 Pliculeț de praf de copt
 Esență de vanilie

Indicații

1

Ouăle se bat bine cu mixerul într-un bol până când își dublează volumul. Se adaugă treptat laptele iar apoi untul topit.

2

Făina se amestecă cu praful de copt și cacao și se adaugă treptat în compoziția cu lapte și ou.

3

Bananele se pisează, se adaugă în compoziția pentru brownie si amestecă până când se încorporează și compoziția devine omogenă.

4

Aluatul se adaugă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180° de grade timp de 40-45 de minute.

5

Prăjitura se poate servi simplă sau cu unt de arahide, iaurt cremos și fructe deasupra.

Brownie cu banane