Brownie delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topim ciocolata cu untul, apoi le lasam sa se raceasca usor, amestecand din cand in cand cu telul. Adaugam zaharul, mixam, apoi cate un ou pe rand , si mixam dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu cacaua si sarea. Incorporam faina cu telul, cu grija . Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.
Punem zaharul peste branza, amestecam energic cu telul, apoi adugam oul si 1 lingura faina, amestecam din nou pana totul este fin . Cealalta lingura de faina o presaram peste fructele congelate, si scuturam usor sa le acopere bine. Turnam crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu o spatula o amestecam usor , o marmoram , cu cea de ciocolata. Daca o amestecam prea mult , se va pierde aspectul marmorat. Punem fructele peste cele 2 compozitii si le presam usor.
Coacem in cuptorul preincalzit 25 minute la 180˚C. Servim dupa ce se raceste la temperatura camerei.
Ingrediente
Indicații
Topim ciocolata cu untul, apoi le lasam sa se raceasca usor, amestecand din cand in cand cu telul. Adaugam zaharul, mixam, apoi cate un ou pe rand , si mixam dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu cacaua si sarea. Incorporam faina cu telul, cu grija . Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.
Punem zaharul peste branza, amestecam energic cu telul, apoi adugam oul si 1 lingura faina, amestecam din nou pana totul este fin . Cealalta lingura de faina o presaram peste fructele congelate, si scuturam usor sa le acopere bine. Turnam crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu o spatula o amestecam usor , o marmoram , cu cea de ciocolata. Daca o amestecam prea mult , se va pierde aspectul marmorat. Punem fructele peste cele 2 compozitii si le presam usor.
Coacem in cuptorul preincalzit 25 minute la 180˚C. Servim dupa ce se raceste la temperatura camerei.