fbpx

Brownie cu crema de brânză și fructe

AutorTitire10
DificultateÎncepător

Brownie delicios.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total40 mins

Ingrediente:

 215 g ciocolata
 115 g unt
 2 linguri(ă) cacao
 155 g zahar
 80 g faina
 3 oua
 3 g sare
Crema de brânză :
 200 g crema de brânză
 1 ou
 50 g zahar
 125 g fructe de pădure congelate /proaspete
 2 linguri(ă) faina

Mod de preparare:

1

Topim ciocolata cu untul, apoi le lasam sa se raceasca usor, amestecand din cand in cand cu telul. Adaugam zaharul, mixam, apoi cate un ou pe rand , si mixam dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu cacaua si sarea. Incorporam faina cu telul, cu grija . Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.

Crema :
2

Punem zaharul peste branza, amestecam energic cu telul, apoi adugam oul si 1 lingura faina, amestecam din nou pana totul este fin . Cealalta lingura de faina o presaram peste fructele congelate, si scuturam usor sa le acopere bine. Turnam crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu o spatula o amestecam usor , o marmoram , cu cea de ciocolata. Daca o amestecam prea mult , se va pierde aspectul marmorat. Punem fructele peste cele 2 compozitii si le presam usor.

Coacere :
3

Coacem in cuptorul preincalzit 25 minute la 180˚C. Servim dupa ce se raceste la temperatura camerei.

Ingrediente

 215 g ciocolata
 115 g unt
 2 linguri(ă) cacao
 155 g zahar
 80 g faina
 3 oua
 3 g sare
Crema de brânză :
 200 g crema de brânză
 1 ou
 50 g zahar
 125 g fructe de pădure congelate /proaspete
 2 linguri(ă) faina

Direcții

1

Topim ciocolata cu untul, apoi le lasam sa se raceasca usor, amestecand din cand in cand cu telul. Adaugam zaharul, mixam, apoi cate un ou pe rand , si mixam dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu cacaua si sarea. Incorporam faina cu telul, cu grija . Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.

Crema :
2

Punem zaharul peste branza, amestecam energic cu telul, apoi adugam oul si 1 lingura faina, amestecam din nou pana totul este fin . Cealalta lingura de faina o presaram peste fructele congelate, si scuturam usor sa le acopere bine. Turnam crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu o spatula o amestecam usor , o marmoram , cu cea de ciocolata. Daca o amestecam prea mult , se va pierde aspectul marmorat. Punem fructele peste cele 2 compozitii si le presam usor.

Coacere :
3

Coacem in cuptorul preincalzit 25 minute la 180˚C. Servim dupa ce se raceste la temperatura camerei.

Brownie cu crema de brânză și fructe