Brownie cu înghețată de caramel

AutorBalintkatt
DificultateÎncepător

Un desert de nota 10 cu care nu dai greș niciodată!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 250 gr Ciocolată amăruie
 100 gr Unt
 4 Ouă
 300 gr Zahăr
 2 fl oz Zahăr vanilat
 140 gr Faină
 Nucă (opțional)

Mod de preparare:

1

Topim ciocolata și untul la bain marie.

2

Amestecăm zaharul cu zahărul vanilat și cu ouăle până obținem o compoziție omogenă.

3

Amestecăm compoziția de ouă cu ciocolata topită.

4

Adăugăm faina și le amestecăm până se omogenizează.

5

La final putem adăuga nuci.

6

Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o punem la copt la cuptorul preîncălzit la 180 grade.

7

În 20 de minute prăjitura va fi gata.

8

O scoatem din coptor si o lasam sa se raceasca.
Taiem bucati, pe care le servim cu înghețată de caramel sau de vanilie.

Ingrediente

 250 gr Ciocolată amăruie
 100 gr Unt
 4 Ouă
 300 gr Zahăr
 2 fl oz Zahăr vanilat
 140 gr Faină
 Nucă (opțional)

Indicații

1

Topim ciocolata și untul la bain marie.

2

Amestecăm zaharul cu zahărul vanilat și cu ouăle până obținem o compoziție omogenă.

3

Amestecăm compoziția de ouă cu ciocolata topită.

4

Adăugăm faina și le amestecăm până se omogenizează.

5

La final putem adăuga nuci.

6

Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o punem la copt la cuptorul preîncălzit la 180 grade.

7

În 20 de minute prăjitura va fi gata.

8

O scoatem din coptor si o lasam sa se raceasca.
Taiem bucati, pe care le servim cu înghețată de caramel sau de vanilie.

Note

Brownie cu înghețată de caramel