Un desert de nota 10 cu care nu dai greș niciodată!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topim ciocolata și untul la bain marie.
Amestecăm zaharul cu zahărul vanilat și cu ouăle până obținem o compoziție omogenă.
Amestecăm compoziția de ouă cu ciocolata topită.
Adăugăm faina și le amestecăm până se omogenizează.
La final putem adăuga nuci.
Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o punem la copt la cuptorul preîncălzit la 180 grade.
În 20 de minute prăjitura va fi gata.
O scoatem din coptor si o lasam sa se raceasca.
Taiem bucati, pe care le servim cu înghețată de caramel sau de vanilie.
Ingrediente
Indicații
Topim ciocolata și untul la bain marie.
Amestecăm zaharul cu zahărul vanilat și cu ouăle până obținem o compoziție omogenă.
Amestecăm compoziția de ouă cu ciocolata topită.
Adăugăm faina și le amestecăm până se omogenizează.
La final putem adăuga nuci.
Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o punem la copt la cuptorul preîncălzit la 180 grade.
În 20 de minute prăjitura va fi gata.
O scoatem din coptor si o lasam sa se raceasca.
Taiem bucati, pe care le servim cu înghețată de caramel sau de vanilie.