Brownie cu visine

AutorRamona Danescu
DificultateÎncepător

Blat de brownie umed si plin de ciocolata, visine aromate, ce sa mai...desertul perfect.

ShareSave
O imbinare de dulce cu ceva acrisor
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

Blat
 120 gr unt
 160 gr ciocolata
 2 oua
 85 gr faina
Jeleu de visine
 200 gr visine congelate
 2 tsp amidon

Mod de preparare:

1

Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu untul.
Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc, se lasa 5 minute sa se raceasca, iar apoi se adauga ouale, faina si esenta de vanilie.

2

Visinele le-am pus intr-un vas pe foc pana s-au dezghetat si au format un sos, peste care am adaugat amidonul si am lasat pe foc 5 minute sau pana s-a ingrosat.

3

Intr-o tava mica, tapetata cu hartie de copt, am pus compozitia de ciocolata si din loc in loc visine.
Tava a mers la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute

Pofta buna !

Ingrediente

Blat
 120 gr unt
 160 gr ciocolata
 2 oua
 85 gr faina
Jeleu de visine
 200 gr visine congelate
 2 tsp amidon

Indicații

1

Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu untul.
Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc, se lasa 5 minute sa se raceasca, iar apoi se adauga ouale, faina si esenta de vanilie.

2

Visinele le-am pus intr-un vas pe foc pana s-au dezghetat si au format un sos, peste care am adaugat amidonul si am lasat pe foc 5 minute sau pana s-a ingrosat.

3

Intr-o tava mica, tapetata cu hartie de copt, am pus compozitia de ciocolata si din loc in loc visine.
Tava a mers la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute

Pofta buna !

Note

Brownie cu visine