Blat de brownie umed si plin de ciocolata, visine aromate, ce sa mai...desertul perfect.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu untul.
Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc, se lasa 5 minute sa se raceasca, iar apoi se adauga ouale, faina si esenta de vanilie.
Visinele le-am pus intr-un vas pe foc pana s-au dezghetat si au format un sos, peste care am adaugat amidonul si am lasat pe foc 5 minute sau pana s-a ingrosat.
Intr-o tava mica, tapetata cu hartie de copt, am pus compozitia de ciocolata si din loc in loc visine.
Tava a mers la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute
Pofta buna !
Ingrediente
Indicații
Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu untul.
Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc, se lasa 5 minute sa se raceasca, iar apoi se adauga ouale, faina si esenta de vanilie.
Visinele le-am pus intr-un vas pe foc pana s-au dezghetat si au format un sos, peste care am adaugat amidonul si am lasat pe foc 5 minute sau pana s-a ingrosat.
Intr-o tava mica, tapetata cu hartie de copt, am pus compozitia de ciocolata si din loc in loc visine.
Tava a mers la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute
Pofta buna !