Brownie de fasole rosie

AutorHada Bianca
DificultateÎncepător

Un desert absolut DELICIOS!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire8 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total28 minute

Ingrediente:

 250 gr fasole rosie fiarta
 40 gr fulgi de ovaz
 70 gr miere
 15 gr cacao
 1 oz praf de copt
 40 gr ulei de cocos (/alt ulei)
 esenta de vanilie
 160 gr ciocolata (50% caco)

Mod de preparare:

1

Se pun intr-un blender/aparat de bucatarie cu lama S toate ingredientele inafara de ciocolata.

2

Se blendeaza ingredientele pana se obtine o pasta omogena si cremoasa.

3

La final se incorporeaza ciocolata taiata marunt in compozitie cu ajutorul unei spatule.

4

Se pune toata compozitia intr-o tava (eu am folosit o tava 20x20) tapetata cu hartie de copt si se coace timp de 20 minute la cuptorul preincalizt la 180˚C.

5

Se serveste de preferat calda alaturi de un glob de inghetata.

Ingrediente

 250 gr fasole rosie fiarta
 40 gr fulgi de ovaz
 70 gr miere
 15 gr cacao
 1 oz praf de copt
 40 gr ulei de cocos (/alt ulei)
 esenta de vanilie
 160 gr ciocolata (50% caco)

Indicații

1

Se pun intr-un blender/aparat de bucatarie cu lama S toate ingredientele inafara de ciocolata.

2

Se blendeaza ingredientele pana se obtine o pasta omogena si cremoasa.

3

La final se incorporeaza ciocolata taiata marunt in compozitie cu ajutorul unei spatule.

4

Se pune toata compozitia intr-o tava (eu am folosit o tava 20x20) tapetata cu hartie de copt si se coace timp de 20 minute la cuptorul preincalizt la 180˚C.

5

Se serveste de preferat calda alaturi de un glob de inghetata.

Brownie de fasole rosie