Brownie (Negresa)

AutorRuxfoodie
DificultateÎncepător

Negresa delicioasa cu aluat umed cu gust intens de ciocolata.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 70 gr faina
 110 gr unt
 150 gr zahar alb
 50 gr zahar brun
 3 oua
 200 gr ciocolata
 15 gr cacao
  mg cafea
 sare
 extract de vanilie

Mod de preparare:

1

Topeste ciocolata impreuna cu untul.

2

Intr-un bol mixeaza ouale, zaharul, sarea si extractul de vanilie.

3

Peste mixul de oua si zahar, adauga ciocolata si untul topite, pe urma, cafeaua si amesteca.

4

Adauga faina si cacao cernute.

5

Mixeaza bine compozitia.

6

Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

7

Da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute.

Ingrediente

 70 gr faina
 110 gr unt
 150 gr zahar alb
 50 gr zahar brun
 3 oua
 200 gr ciocolata
 15 gr cacao
  mg cafea
 sare
 extract de vanilie

Indicații

1

Topeste ciocolata impreuna cu untul.

2

Intr-un bol mixeaza ouale, zaharul, sarea si extractul de vanilie.

3

Peste mixul de oua si zahar, adauga ciocolata si untul topite, pe urma, cafeaua si amesteca.

4

Adauga faina si cacao cernute.

5

Mixeaza bine compozitia.

6

Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

7

Da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute.

Brownie (Negresa)